Ana Sayfa
Kazımkarabekir'de Alucra Farkı
29 Ağustos 2011 Pazartesi 19:05
Kazımkarabekir Mevlana Spor Kulübü'ne kurulduğu günden beri Alucra'lı hemşerilerimiz Başkanlık ediyor.

1996 yılında kurulan ve Mustafa Yar ile başlayan Alucralıların Başkanlık serüveni sıra ile Ahmet Yar, Bayram Eşgünoğlu, Arif Parlakkılıç, yeniden Bayram Eşgünoğlu ve bugünkü Başkan Mustafa Türlü ile devam ediyor.

2000 - 2001 de 1. Amatör kümeye çıkan kulüp, 2010 - 2011 de Süper Amatöre yükseldi. Kulübün 7 si lisanslı 8 takımı var. Kazımkarabekir Mevlana Spor Kulübü'nün 90 üyesi bulunuyor. Sporcuların çoğunluğunu da Giresunlular oluşturuyor.

Bu zamana kadar Başkanların Alucralılardan olması ve kulübü ayakta tutması bizim için elbette önemli diyen Başkan Mustafa Türlü "Biz her bölgeden ve her yöreden gençlerimize kapımızı sonuna kadar açık tutuyoruz, bu manada bir ayrım kesinlikle söz konusu değil, önemli olan tüm gençlerimizi kötü alışkanlıkların pençesine bırakmadan sahip çıkmak ve onları spora yönlendirmektir. Yerel yönetimlerinde katkıları ile bizlerde bu alanda görevimizi en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Doğankent Şadı Birliği'nden Halil Güvendi, Mustafa Yazar ve İsmail Güvendi çocuklarını hemşerilerinin Başkanlık ettiği spor kulübüne vermekten oldukça mutlu.

                    www.Vatan Giresun.Com

Alucra'nın olduğu yerde, her zaman "Önce Vatan" var.

Kazımkarabekir Mevlana Spor Kulübü'nün sahasının en güzel köşesinde Türkiye'nin ve Giresun'un vazgeçilmezleri yerini bu şekilde almış.

************************************

KAZIMKARABEKİR MEVLANA SPOR KULÜBÜ TESİSLERİ

TOPAL OSMANAĞA FUTBOL TURNUVALARINDA

GİRESUNLULARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI...



Etiketler : Kazımkarabekir'de, Alucra, Farkı,


Bu Haber Toplam 13065 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: