Ana Sayfa
Alucra'lı Eğitimciler Semineri
26 Kasım 2011 Cumartesi 13:40
Alucra Eğitim Derneği'nden Alucra'lı eğitimcilere dönük seminer veriliyor. Konuşmacı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş.

Alucra Eğitim Derneği’nden Alucralı eğitimcilere dönük seminer veriliyor.  Konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş’ın davet edildiği  seminere daha çok İstanbul’da görev yapan eğitimcilerle birlikte il dışından da katılımların olması bekleniyor.

4 Aralık Point Hotel’de yapılacak seminere her branştan ve her kademeden eğitim neferlerinin katılımı hem ortamı zenginleştirecek hem de hem de eğitimcilerin birbirleri ile tanışmasını sağlayacaktır.

Sadece İstanbul’da 150 Alucra'lı hemşehrimiz eğitim camiasının değişik bölümlerinde görev yapmaktadır. Alucra Eğitim Derneği yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Dede başkanlığında yapılacak seminere diğer İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Alucralı hemşehrimiz İlhami Oral Bey’de katılacaklardır.

Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu bu seminer – toplantının ilçemiz için bir ilk olduğunu ve ilçemize hayırlar getireceğini belirtti.  Bu tanışmanın katılması beklenen eğitimcilerin de memnun olduğunu belirten Tülay Dolu bu konu ile ilgili olarak Dernek Sekreteri Mesut Kaymakçı Bey’i görevlendirdiklerini ve 80 civarı eğitimci hemşehrimizle birebir görüştüklerini ve aldıkları tepkinin olumlu olduğunu belirtti. Ayrıca, İstanbul dışından da katılımlar beklediklerini belirten Tülay Dolu 10 akademisyen (üniversitede eğitim görevlisi) hemşehrimizle de görüştüklerini ve muhtemelen katılacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Konu:        Bir Öğretmen'i Değerli Kılan Nedir?

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı,
       Fatih Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi

Yer: Point Hotel Taksim Topçu Cd, 5, İST.

Tarih : 4 Aralık 2011  Pazar günü Sabah saat 09.00-13.00 Saatleri Arası

Organizasyon: Alucra Eğitim Derneği

İletişim: 0532  325 85 14   / alucraegitimdernegi@gmail.com

alucraeitm_smnr



Kaynak: alucra.com Etiketler : Alucra'lı, Eğitimciler, Semineri,


Bu Haber Toplam 8272 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: