Ana Sayfa
Alucra Karabörk Gençlere Emanet
09 Aralık 2012 Pazar 05:53
Alucra Karabörk'te Ali Rıza Köymen Başkanlığında Dernek yönetimine aday olan gençler Gençler büyük bir destek alarak yönetime seçildiler.

Karabörk köyünde Yeni bir dönem ...
Karabörk'lü Gençler iş başında...
 

Giresun Alucra Karabörk köyünde yeni bir dönem başladı. Olağan dernek kongresinde Gençler yönetime talip oldu ve büyük bir destek alarak yönetime seçildiler. Ali Rıza Köymen Başkanığındaki yönetim kurulu bir önceki dönemde Derneğin Gençlik kolları birimi olarak etkili ve başarılı çalışmalar yapmıştı.

Bu genç ekip şimdi daha iyi bir hazırlık ve çalışma proğramı ile dernek yönetimine talip oldu. Köylülerinin büyük desteğini alarak seçildiler. Kongrede yapacakları faaliyetleri ve çalışmaları bir slayt sunumu eşliğinde sunan başkan Ali Rıza Köymen , köylülerimizden aldığımız güç ve destek ile,büyüklerimizden öğrendiğimiz saygı ve muhabbet ile ve genç ekibimizin çalışma enerjisi ve gayreti ile köyümüzü ve insanlarımızı geleceğe taşımak istediğini belirtti.
 
Geleneklerimizden,kültürümüzden,bizi millet yapan milli ve manevi duygularımızdan kopmadan bu günü ve geleceği de iyi düşünerek, geleceğimizi oluşturmak için tüm değerlemizi harmanlamak istiyoruz. kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımak istiyoruz dedi.

Slayt gösteriminde derneğin bir çok çalışmaları ele alınmış ve bu çalışmalara dinamizm katmak ve derneği daha aktif hale getirmek için dernek bünyesinde on iki farklı birim kurulmuş ve her birimin dönem içerisinde yapacakları ayrı ayrı planlanmış ve projelendirildiğini söyleyen başkan Ali Rıza Köymen; köylülemizin desteği ve bizimde inancımız ve gayretimiz sayesinde bir çok şeyi başaracağımıza inanıyoruz..son söz olarak tüm köylülerimizn iftiha redeceği bir yönetim anlayışı ve çalışmalar ortaya koymak istiyoruz dedi..


Etiketler : Alucra, Karabörk, Gençlere, Emanet,


Bu Haber Toplam 9463 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: