Ana Sayfa
Alucra Osman Köksal'ı Ağırladı
16 Mayıs 2011 Pazartesi 13:43
Gaziosmanpaşa'da kurulu bulunan Alucra Karabörk ve Çakrak dernekleri milletvekili adayı Osman Köksal'ı ağırladı.

Osman Köksal, Alucra Çakrak Derneğinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.Dernek Başkanı Abdullah Yılmaz ve Çakraklılar hemşerilerimiz nerede ise biz oradayız dediler. Köksal'da yaptığı konuşmada yapılan hizmetlerimizi anlatmaya gerek yok, bunu sizler zaten yaşıyor ve görüyorsunuz. Ancak 17.sıra adaylığım kritik bir nokta ve Giresunlular sınavda, bu sınavı el birliğiyle inşallah aşacak güçteyiz,hemşerilerimin bize olan ilgisi bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağımızı gösteriyor dedi. 

Osman Köksal'a Ak Parti GOP ilçe yönetim kurulu üyesi Ömer Karabörk ve Belediye meclis üyesi Zeki Kemal'de büyük destek veriyor. Köksal'la beraber ilçenin tüm sokaklarını ve Giresun Derneklerini birlikte geziyorlar.

Alucra Karabörk Derneğindeki programa katılan Dernek üyeleri Av. Osman Köksal'a sonuna kadar sizin yanınızdayız mesajı verdiler. GOP Ak Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Belediye Başkan yardımcısı Av. Arif Parlakkılıç ile Gop Belediye meclis üyeleri Zeki Kemal ve Selim Bilmen Dernek ziyaretlerinde Köksal'ı yalnız bırakmadılar.

Dereli Çal köyünden Tuncer Karabıçak'a mini bir törenle Ak Parti rozeti takıldı. Köksal ve Ergüneş bu zamana kadar MHP li olduğunu söyleyen Karabıçak'a parti rozetini taktılar ve biz tüm insanlarımızı kucaklıyoruz dediler. 

Alucralıların desteğini alan Av. Osman Köksal, her hemşerimiz başka partilere oy veren komşularını ve yakınlarını da mutlaka ikna ederek bu işe katkıda bulunmalı dedi. 

Osman Köksal'ın Giresun Derneklerini ziyareti sırasında adeta izdiham yaşanıyor. Hemşerileri Köksal'a büyük destek veriyorlar.



Etiketler : Alucra, Osman, Köksal'ı, Ağırladı,


Bu Haber Toplam 9941 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: