Ana Sayfa
Alucra'lı Eğitimciler Buluştular
06 Aralık 2011 Salı 08:03
Alucra Eğitim Derneği'nin İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Dede Başkanlığında yapılan toplantıya çok sayıda Alucra'lı eğitimci katıldı.

Dernek tarafından önce sade bir tanışma olarak planlanan toplantı daha sonra seminer şeklinde yapıldı. Point Hotel’de güzel bir Pazar kahvaltısından sonra yapılan seminer eğitimciler tarafından çok beğenildi. Programın açılışını ve sunumunu Dernek Sekreteri Eğitimci – Yazar Mesut Kaymakçı yaptı. Dernek Başkanı Tülay Dolu yaptıkları etkinlikler ve eğitimin önemi hakkında  bir konuşma yaptı. Ayrıca seminerin organizasyon Başkanı Arif Dede eğitimcilere bu tip sivil toplum kuruluşları aracılığı ile tanışmalarının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. İlçemizin güzide eğitimcilerinden ve aynı zamanda İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami Oral Bey de kısa bir konuşma yaparak bölgemizde eğitimcilerin bu tarz etkinliklere daha çok önem vermesi gerektiğini vurguladı. 

Seminerin konusu İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Başkanı ve Yrd. Doç. İbrahim Hakan Karataş tarafından “Bir Öğretmeni Değerli Kılan Nedir?” olarak belirlendi. Semineri Alucralı eğitimcilerle etkileşimli olarak yöneten Sayın Hakan Karataş büyük beğeni kazandı. Sohbet ve bilgi alış verişi şeklinde geçen seminer. Sayın Karataş’ın verdiği seminere sorular sorarak ve bazen de sorulan sorulara cevap vererek büyük ilgi gösteren Alucralı eğitimciler programdan büyük keyif aldılar. Hatta program biter bitmez bu tip etkinliklerin sürekli olması gerektiğini belirttiler ve dernek yöneticilerine çok teşekkür ettiler. 

Programın sonunda ilçemizin sevilen simalarından eğitim gönüllüsü İhsan Tekoğlu ve Alucra Eğitim Derneğinin Eski başkanlarından Mehmet Karamustafaoğlu da bir konuşma yaptı.

Giresun Medyasının büyük ilgi gösterdiği programa İbrahim Balcıoğlu, Sadi Toygar, Ali Şükrü Kara, Derya Tv’nin Sahibi Halil Tekler Bey katıldılar. Ulusal basından ise Akşam Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Mustafa Dolu Bey de programa eşleri ile birlikte katıldılar. Ayrıca, Alucra İş adamları Derneği Başkanı Muammer Döğenci da programa katılarak dernek yöneticilerini tebrik etti.

www.alucraegitimdernegi.com 



egitimdernegisemineri_10

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Dede.

egitimdernegisemineri_9

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami Oral. 

egitimdernegisemineri_8

egitimdernegisemineri_11

egitimdernegisemineri_2

egitimdernegisemineri_7

egitimdernegisemineri_5

egitimdernegisemineri_4

egitimdernegisemineri_3



Kaynak: alucra.com Etiketler : Alucra'lı, Eğitimciler, Buluştular,


Bu Haber Toplam 18155 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: