Ana Sayfa
Beşir Atalay'dan Alucra Çıkarması
03 Temmuz 2010 Cumartesi 18:23
İçişleri Bakanı Beşir Atalay,Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal,Giresun Valisi Mustafa Yaman Alucra'ya çıkartma yaptı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Giresun'un Alucra ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bakan Atalay, beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık ve diğer askeri ve emniyet mensubu yetkililerle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikopterle Ankara'dan Giresun'un Alucra ilçesine geldi.

     İlçe Stadı'na inen helikopterdeki Bakan Atalay ve beraberindekileri, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu ve Giresun Emniyet Müdürü Cemal Levent karşıladı.

     İlk olarak Emniyet Amirliği'ni ziyaret eden Bakan Atalay ve beraberindekiler, ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, askerlerle birlikte yemek yediler.
     Vali Yaman ve diğer yetkililer, İlçe Jandarma Komutanlığında, yöredeki asayiş olaylarıyla ilgili Bakan Atalay'a bilgi verdi.

     Alucra Kaymakamlığında Kaymakam Ünal Koç ile görüşen Bakan Atalay ve beraberindekiler, daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret ettiler.

     Esnafla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bakan Atalay ve beraberindeki yetkililer, daha sonra helikopterle Ankara'ya döndüler.

www.alucra.com
Tülay Dolu

 



Etiketler : Beşir, Atalay'dan, Alucra, Çıkarması,


Bu Haber Toplam 19208 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: