Ana Sayfa
Alucra Eğitim Gönüllüleri
15 Şubat 2011 Salı 13:28
Alucra Eğitim Dernek Başkanı Tülay Dolu, Eğitime gönül verenlerle bir araya gelerek yöresel yemekleri olan Pancar Çorbası ve Bişi ikram ederek teşekkür etti.

   Hemşerimiz Rüstem Korkmaz tarafından işletilen Kafe Şelale’de Eğitim gönüllüleri için verilen kahvaltının yanı sıra yöre mutfağımızdan Pancar Çorbası ve hamur işi Bişi ikram edildi. Kahvaltıya ayrıca Alucra Dernekler Birliği Başkanı Osman Çoruh ve Alucra Dernekler Birliği Başkan Yard. Orhan Bektaş, Adnan Kaya, Selim Dolu katıldı.

   Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu, yönetim kurulu üyesi Öğretmen Mesut Kaymakçı, Sultan Fırfır, Sabire Kayış Eğitim gönüllüleri Sultan Ortatepe, Sultan Yönev  Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge okulumuzda okuyan öğrencilerimize karne hediyesi olarak 26 Ocak 2011 tarihinde  kaban ve bot götürmek için günler öncesinden hazırlıklara başlayıp, koli ve istifleme işlemi ile  İstanbul’dan  Alucra ilçemize nakil işlerinde dahi bayanlarımız can siperhane  çalışmaları takdire şayan olmuştu. Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu  beraberlik içinde Kafe Şelalede düzenlenen kahvaltıda emeğe teşekkür etti.

   Kafe Şelale’nin işletme sahibi Rüstem Korkmaz ve Ailesi tarafından gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun kalan Eğitim Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Egitim gönüllüleri Rüstem Korkmaz ve eşi Fatma Korkmaz'a güzel mekanlarında ağırladıkları için teşekkür ederiz...

ŞELALE CAFE

Haber : Yavuz Kayacık

kafeselalebisi_4

kafeselalebisi_6

kafeselalebisi_7

kafeselalebisi_8

kafeselalebisi_9

kafeselalebisi_12

kafeselalebisi_13

kafeselalebisi_3

kafeselalebisi_2


Etiketler : Alucra, Eğitim, Gönüllüleri,


Bu Haber Toplam 7840 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: