Ana Sayfa
Öğrenciler Aksu'yu Ziyaret Etti
27 Ekim 2010 Çarşamba 07:42
Giresun Yavuz Koleji 2. ve 3. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri ile birlikte Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret ettiler.

Oldukça kalabalık olan öğrenciler Başkan Aksu ile bir röportaj gerçekleştirdiler. Minikler sırayla Başkan Aksu'ya sorular yönelttiler.

 Aksu, nasıl başkan seçildiğini ve neden belediye başkanı olmak istediğini soran öğrencilere, "Sizin sınıf başkanı seçtiğiniz gibi, bende Giresun halkının oylarıyla başkan seçildim. Giresun'a ve Giresun halkına hizmet etmek için bu göreve talip oldum" dedi.

Öğrenciler sırayla Başkan Aksu'ya kendine boş zaman ayırıp ayırmadığını, Giresun'a ne gibi hizmetler getireceğini, kendilerinin de belediye başkanı olup olamayacağı gibi birçok soru yönelttiler. Başkan Aksu miniklerin sorularını tek tek yanıtladı.

 Minikler ayrıca Başkan Aksu'dan şehrin her yerine çocuk parkı yapmasını istediler. Başkan Aksu da Güre Mahallesi'nde büyük bir çocuk parkı yaptıklarını ve bunun gibi birçok park projesini daha hayata geçireceklerini söyledi.

 Başkan Aksu ile bir hatıra fotoğrafı çektiren minikler daha sonra belediye binasından ayrıldılar.



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Öğrenciler, Aksu'yu, Ziyaret, Etti,


Bu Haber Toplam 6358 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: