Ana Sayfa
Yusuf Usta Kırklareli Milli Eğitim Müd. Yard.
04 Mart 2013 Pazartesi 06:45
Görele'li hemşerimiz Yusuf USTA Sivas'ın Hafik İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

 

HEMŞEHRİMİZ YUSUF USTA KIRLARELİ MİLLİ EĞİTİM

MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATANDI

Zonguldak ta başarılı çalışmaları ile herkesimin sevgisini kazanan başarılı eğitimcimiz Sivas İli Hafik İlçesinde de aynı çizgisini sürdürdü. Milli Eğitim müdür olarak çalışmaları ve projeleri ile ön plana çıkmayı başardı. Eğitim ve öğretimde kalitenin artırılması, Eğitim Öğretim kurumlarının modernizasyonu ve yenilenmesi (Hafik Lisesi nin yeniden yapılması), ilçeye anaokulu yapılması, ulusal basında kendinden söz ettiren ‘’Özet Çöplüğü’’ Projesi ile okuma alışkanlığının kazandırılması, ‘’Eğitim Öğretim için Çaylar Bizden’’ projesi ile kahvehaneler de bulunan velilerin eğitim öğretime katkılarının sağlanması ...vb gibi bir çok proje çalışma yapmış, bizleri başarıyla çalışkanlığıyla temsil etmiştir. 
Yeni görev yeri olan Kırklareli İl Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz.


Yusuf Usta;
1972 Yılında Giresun ili Görele ilçesinde Esenli Köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak’ ta tamamladı. 1990 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne başladı. 1994 yılında Sınıf Öğretmenliği bölümünden Mezun oldu. 1994 Yılı eylül ayında Diyarbakır İli Merkez Kuşlukbağı Köyünde göreve başladı. Burada 4 yıl çalıştıktan sonra 1998 yılında Zonguldak Ayvatlar Belevrek İlköğretim okulunda çalışmaya başladı. 2001 yılında Kozlu Vali Tevfik Başakar İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.2002 yılında okul müdürü olarak görevini sürdürdü. 2004 yılında Zonguldak Merkez Tepebaşı İlköğretim okuluna Okul müdürü olarak atandı.2004 yılından itibaren 11 Mart 2010 tarihine kadar Tepebaşı İlköğretim okulundaki görevini sürdürdü. 12 Mart 2010 tarihinde Sivas İli Hafik İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı ve Şubat 2013 te Kırklareli İl Müdür yardımcılığına atandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

HABER-BAYRAMKARACA-BURSA



Etiketler : Yusuf, Usta, Kırklareli, Milli, Eğitim, Müd., Yard.,


Bu Haber Toplam 9412 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: