Ana Sayfa
Rektör ATTAR'ın Ödül Oyunu
28 Şubat 2013 Perşembe 12:08
Giresun TIME, yine fark yarattı. Özgür haber ve yorumlarıyla gündem oluşturan Giresun TIME ulusal basına da kaynaklık yapmayı sürdürüyor.

TIME ÖZEL HABER- Sadece halkımızın haber alma ve gerçeği öğrenme hakkına hizmet etmek için var olan Giresun TIME,yine fark yarattı.Özgür haber ve yorumlarıyla gündem oluşturan Giresun TIME ulusal basına da kaynaklık yapmayı sürdürüyor.

Gazetemizin Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'ın atamasının durdurulması için YÖK'ün Ankara 4. İdare Mahkemesi'nin kararını Danıştay'da temyiz etmesine ve davanın halen sürmesine rağmen Giresun'un yetiştirdiği önemli hukuk adamlarından Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu'nun üniversitenin daveti üzerine Cuma günü Giresun'a gelerek fahri doktora ödülü alacak olması ulusal düzeyde yayın yapan yeni AKİT gazetesine de konu oldu.

TIME YAZDI, AKİT ULUSALA TAŞIDI

 
Yeni AKİT gazetesi bugünkü sayısında konuyu ‘ UYANIK REKTÖR’ başlığıyla okurlarıyla paylaştı. Gazetenin 3. sayfasında manşetten Osman Yiğit imzasıyla verilen haberde Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu’ya yarın fahri doktora vermeye hazırlanan Giresun Üniversitesi Senatosu’nun bu şekilde haklarında birçok dosyayı ele alan ve karar verme makamında olan Danıştay’ın başındaki ismi etkilemeye çalıştığı iddia edildi, denildi.
 
Haberde Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu’nun ödülü alıp almayacağının merak konusu olduğu belirtildi. Haberin tamamını bugünkü Yeni Akit gazetesinde okuyabilirsiniz.
 


Etiketler : Rektör, ATTAR'ın, Ödül, Oyunu,


Bu Haber Toplam 19274 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: