Ana Sayfa
İGEDER'den Eğitim Semineri
26 Nisan 2012 Perşembe 13:19
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim seminerleri veriyor.

İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Eğitim Yöneticilerine yönelik seminerlerin ilki İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız, İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulunun ve Genel Başkan Sayın Demircan YETKİN’in de katılımı ile güzel bir ortamda gerçekleşti.



Mutlu Olmanın Yolları Sayın Asım YEKELER, Yönetimde Protokol Kuralları, İletişim, Resmi Yazışma Kuralları başlığındaki seminerler ise İGEDER Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Arif DEDE tarafından verildi.

Ev sahibi Okul Müdürü Bakiye ÖĞMEN’in de hoş geldiniz konuşması yaptığı Programın sunumu ve derneğin tanıtım sunumu İGEDER Genel Sekreteri Asiye KOCA DEMİR tarafından gerçekleştirildi.. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İGEDER Başkan Yardımcıları Sayın Halim KARAKAYA, İlhami ORAL, Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Akçelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nurşen DEMİRKAYA AYGÜN ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları ve Yetkin Öğretim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve İGEDER Genel Başkanı Sayın Demircan YETKİN de hazır bulundular ve katılımcıları bu ilk programda yalnız bırakmadılar. İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına çalışmayı takip eden Milli Eğitim Müdür yardımcısı Sayın Mustafa GÖLLER de programı bizzat takip ettiler.

 

İGEDER Genel Sekreteri Asiye KOCA DEMİR’in teşekkür konuşması ile kapanan programda, Katılımcılara seminer dökümanları, derneği de anlatan bir CD eşliğinde takdim edilirken katılımcılar programdan hatıra fotoğrafları çektirerek çok memnun olduklarını devamını da arzu ettiklerini ifade ettiler. Bir sonraki seminer programı ve takvimi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılacak çalışma sonrasında duyurulacaktır.



Etiketler : İGEDER'den, Eğitim, Semineri,


Bu Haber Toplam 8915 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: