Ana Sayfa
Hüseyin Besli Tüyap'ta İmzalıyor
03 Kasım 2010 Çarşamba 20:39
İstanbul Milletvekili Görele'li hemşerimiz Hüseyin Besli Tüyap Kitap Fuarında Cumartesi günü Saat 12.00'de kitaplarını imzalayacak

90’lı yılların başından beri Başbakan Erdoğan’ın yol arkadaşlarından aslen Giresun doğumlu İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli’nin kaleme aldığı kitap bir döneme ışık tutup olaylara farklı pencereden baktırıyor.

      Herkesin bir hikâyesi var. Bazılarınınsa binlerce... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da onlardan biri. O, bize bakıyor ama biz, ona daha çok bakıyoruz. Sevgi ya da nefretle, hayranlık ya da kızgınlıkla, kaygı ya da umutla... Yıllardır ülkenin gündeminde. Son sekiz yılın da başbakanı. Her yaptığı, her dediği olay. Ne söylediği, ne düşündüğü, ne yaşadığı hep merak konusu. 

      Kitap, bir döneme ışık tutup olaylara farklı pencereden baktırıyor. Erdoğan’ın inişli çıkışlı siyasi yaşamında hep yanında olan Hüseyin Besli, kitabı yazmaya sözü edilen merak duygusunu bir nebze de olsa gidermek amacıyla başladıklarını ama o merakı daha da büyüttüklerini ise kitabı bitirirken söylüyor.

      Besli’ye göre roman tadında yazılan kitap bir ülke, bir insan ve ‘şimdi’nin tarihine dair: “Anlatılan hepimizin hikâyesi. Hepimizin hikâyesini yazan adamın hikâyesi...”

      Kendisinin yanı sıra, Abdullah Gül’den Bülent Arınç’a, Cüneyt Zapsu’dan hapishanedeki koğuş arkadaşı Hasan Yeşildağ’a kadar Başbakan’ın en yakınında yer alan onlarca ismin tanıklıklarının yer aldığı kitap, Erdoğan’ın başbakanlık dönemine kadar olan siyasi yaşamının kırılma noktalarını anlatıyor.

     TÜYAP Kitap Fuarı’nda Meydan Yayınları’ndan görücüye çıkan kitap, Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı 27 Mart 1994 yerel seçimleri yaklaşırken yaşanan bir ‘suikast’ ihbarıyla başlıyor...

    Hüseyin Besli Tüyap Kitap Fuarında 6 Kasım Cumartesi günü saat 12:00’de kitaplarını imzalayacak. 

*****************************

www.gorele.gen.tr nin konuyla ilgili haberi.

Hüseyin Besli Kitaplarını İmzaladı.

Tüyap Kitap Fuarında 6 Kasım Cumartesi günü Hayat Yayıncılık "Bir Liderin Doğuşu, Recep Tayyip Erdoğan"yazarı Hüseyin Besli için imza günü düzenledi.

 

 

Şair-yazar Ömer Özbay birlikte düzenlenen imza gününde gelen ziyaretçilerin kitaplarını tek tek imzalayan Hüseyin Besli'yi Görele Dernekler Birliği yalnız bırakmadı. Fuara katılan dernek başkanları hem kitaplarını imzalatıp hemde Hüseyin Besli beyle resim çektirip, kendisini başarılarından dolayı tebrik ettiler.



 



Etiketler : Hüseyin, Besli, Tüyap'ta, İmzalıyor,


Bu Haber Toplam 16461 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: