Ana Sayfa
Halim Karakaya Ak Parti'den A.Adayı
19 Mart 2011 Cumartesi 11:46
İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) kurucularından Halim Karakaya Ak Parti'den 2.Bölge aday adayı oldu.

HALİM KARAKAYA KİMDİR ?

   1957 Yılında İstanbul`da doğdu. Aslen Giresunlu olup, Merkez Barça Köyü nüfusuna kayıtlıdır. İlköğrenimini Kâğıthane İlkokulunda yaptı. Orta ve Lise eğitimini İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesinde 1975 yılında tamamladı. 1976 yılında Bursa Yüksek İslam Enstitüsünde eğitimine devam eden Halim KARAKAYA buradan 1979 yılında mezun oldu.       

   Bankacılık ve Sigortacılık dalında yüksek lisans yaptı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak İlk görev yeri Sivas Zara Lisesine atandı. 1982 yılında aynı ilçede Zara İmam Hatip Lisesine müdür olarak atandı. 1985 yılı Kasım ayında Tekirdağ Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne geldi. 1994 yılında İstanbul Ümraniye İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne geldi. Kısa bir süre burada görev yaptıktan sonra 1 Aralık 1995 tarihinde İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesine müdür olarak atandı. Burada 2006 yılının Ağustos ayına kadar görev yaptı.

    2006 yılı Ağustos ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev getirilen Halim KARAKAYA halen bu görevine devam etmekte olup evli ve 4 çocuk babasıdır.

2011 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olduğu için görevinden istifa etmiştir.



Etiketler : Halim, Karakaya, Ak, Parti'den, A.Adayı,


Bu Haber Toplam 11321 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: