Ana Sayfa
Dr. Adil Emecan'ın Çorlu Ziyareti
07 Kasım 2012 Çarşamba 12:05
Giresun Vakfı Genel Sekreteri Dr. Adil Emecan Çorlu'da bulunan Trakya Giresunlular Derneği'ni ziyaret etti.

DR. ADİL EMECAN'ın TRAKYA ÇIKARTMASI

DR. ADİL EMECAN GİRESUN NEREDE BİZ ORADAYIZ...

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yaşar Karadağ ve çok sayıda Dernek üyeleri tarafından karşılanan ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Dr. Adil Emecan “sizlere genel başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan selam getirdim” sözleri ile başladığı konuşmasında kendi dernek deneyimlerinden örnekler verdi ve özellikle de son zamanlarda derneklerin AKP lileşmesine değinerek yanlışlığ dile getirdi.

Dr.Adil Emecan, Giresun’un her bakımdan mağdur olduğunu, devletin ayırdığı bir takim payların Giresun’a girmesinin başarı sayılamayacağını belirterek “ Giresun’ un gerçek gücünü fark edemediğiniz sürece bu gücü hizmete dönüştüremezsiniz. Giresunlu sayısal çokluğuna rağmen siyasi gücü elde etmiş değildir” dedi.

Yerel seçimler öncesi Çorlu’ ya önemli bir ziyaret gerçekleştiren Dr. Adil Emecan’ nın proğramına CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Talat Keskin, CHP İl Genel Meclis Üyesi Erol Yılmaz’ da katıldılar.

Giresun Vakfı Genel sekreteri Dr. Adil Emecan dernek yöneticilerine CHP’ li Çorlu Belediyesi ile iç içe olmaları gerektiğini belirterek toplantıya katılan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Talat Keskin ve İl Genel Meclis Üyesi Erol Yılmaz ile ilişki içinde olmalarını istedi.

Dr. Emecan Trakya Giresunlular Derneğine yaptığı ziyareti ile daha önce haberdar ettiği CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Çorlu İlçe başkanı Adnan Kum’ a gösterdikleri ilgi ve hassasiyet içinde teşekkür etti.

Dr. Adil Emecan yerel seçimler öncesi başlattığı ziyaretlerini önümüzdeki günlerde Gebze, Gemlik , Sakarya Karasu ve Bursa ziyaretleri ile sürdüreceğini belirtti.

http://sosyaldemokrat.org/haber_devam.asp?id=1040

*************** ÖNEMLİ MESAJLAR

DR. ADİL EMECAN ZEYTİNBURNU GAZETESİNE KONUŞTU

http://www.zeytinburnuhaber.org/SIYASET/9991-_Zeytinburnu-10-Yilini-taslarla-ugrasarak-kaybetti_.html



Etiketler : Dr., Adil, Emecan'ın, Çorlu, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 22691 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: