Ana Sayfa
Arif Dede İl Milli Eğitim'e Atandı
08 Eylül 2011 Perşembe 08:22
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Alucra'lı hemşerimiz Arif Dede, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atandı.

Milli Eğitim bünyesinde çeşitli okullarda müdürlük ve yöneticilik yapan Arif Dede, Arnavutköy ilçe milli Eğitim müdürlüğünden, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına atandı.


GİRESUN, ALUCRA, ŞEBİNKARAHİSAR VE ÇAMOLUK'TA SEVİNÇ
Giresun Alucra Fevzi Çakmak köyü doğumlu Arif Dede'nin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına atanması, Alucra'da da sevinçle karşılandı. Türkiye'nin kültür başkenti olan İstanbul'da, Milli Eğitim Müdür yardımcılığı gibi önemli makama yöremizden bir bürokrata emanet edilmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Giresun, Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluklular, hemşerileri olan İstanbul'un yeni Milli Eğitim Müdür yardımcısı Arif Dede'ye başarı dileklerinde bulundular.

Atandığı yeni görevi ile memleketi Alucra'da göğüsleri kabartan Arif Dede, kendisine duyulan güvene layık olmaya çalışacağını ifade ederek teşekkür mesajı yayınladı

ARİF DEDE'NİN MESAJI

..........06.06.2008 tarihinde kurucu Müdür olarak göreve başladığım Arnavutköy İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevimden.

kendi isteğimle 06.09.2011 tarihinde ayrılarak İstanbul il Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevime başladım. Görevim sırasında takım ruhu ile mesaide zaman kavramı gözetmeden olağanüstü fedakârlık gösteren mesai arkadaşlarıma, çalışmalarımızda destek olan herkese teşekkür ediyor ve onları Allah'a emanet ediyorum. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerimize saygılarımı sunuyorum.

Arnavutköy'den ayrılmış olsam da her zaman çalışmalarımızı takdir edenlerin hizmetinde olduğumu ifade ederken en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Arif Dede'den Duygusal Veda

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede 3 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına veda ederek İl Milli Eğitimdeki görevine başladı.Arnavutköy'ün 2008'de ilçe olarak kurulmasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Arif Dede, başarılı geçen 3 yılın ardından, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevi için koltuğunu yeni müdür Mehmet Nurettin Aras'a bıraktı.

5 Eylül günü Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda iki müdür İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Bayrağı daha da ileriye götüreceğine inanıyoruz, sözleriyle yeni müdür Mehmet Nurettin Aras'ı selamladığı konuşmasında Arif Dede, Mehmet Nurettin Aras'ın stratejik planlamadan gelen bir müdür olduğunu hatırlatarak, Aras'ın başarılı olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.    

İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Nurettin Aras da yaptığı konuşmasında, Arif Dede'nin gayretli ve başarılı çalışmalarıyla Arnavutköy'e büyük katkıda bulunduğunu söyleyerek,  nöbeti devraldığı Arif Dede'ye şahsı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür etti.

Kaynak....Arnavutköy rehberi  gazetesi

  

 ÜYE OLDUĞU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Alucra Fevzi Çakmak Köyü Derneği, Alucra sanayici ve iş adamları Derneği, Alucra Eğitim ve Kültür Derneği, İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği, Alucra Eğitim ve Kültür Vakfı, Arnavutköy spor kulüplerini destekleme ve koordinasyon Derneği, Uluslar arası eğitim yöneticileri derneği.

EĞİTİME KATKILARI

1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan İlköğretim Matematik Ders Kitapları Yazım Komisyonunda yönetici olarak görevlendirildi ve ilköğretim matematik - 1 ders kitabının yazarlığını yaptı.

1997 – 2004 yılları arasında Bahçelievler ilçesinde aday öğretmenlerin yetiştirilmesine yönelik Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Kurslarında Devlet Memurları ile ilgili Mevzuat ve personelin özlük hakları konularında öğretim görevlisi olarak dersler verdi.

2003 yılında Bahçelievler İlçesinde Okul Servis Sürücülerine yönelik Hizmet içi Eğitim Seminerinde Trafik Formatör Öğretmen olarak dersler verdi.

2005 yılında Öğretmen evlerinde Uygulanan Tekdüzen Muhasebe Sistemi ve Özel Hesap Planı kitabının hazırlanmasını Planlayarak kitabın yazımında Komisyon Başkanı olarak görev yaptı.

2005 yılında İstanbul Öğretmen evi ve Lokallerinde Görev Yapan Personele yönelik İletişim ve Protokol Kuralları Seminerleini verdi.

2005 yılında Bahçelievler İlçesinde Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursunda ders verdi.

2005 yılında MEGEP ( Mesleki Eğitimi Geliştirme Projesi.) kapsamında pilot kurumlardan Türk Hava Yolları eşleştirme ziyareti nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi olarak Almanya'nın Münih şehrinde incelemelerde bulunmak üzere görevlendirildi.

2005 yılında Devlet Planlama Teşkilatı tarafından IX. Beş Yıllık Kalkınma Planının Hazırlanmasında Hizmet Ticaretinin Serbestleştirilmesi Özel İhtisas Komisyonunda görevlendirildi.

ÖZGEÇMİŞİ

03.03.1958 Tarihinde Giresun İli Alucra İlçesi Fevzi Çakmak köyünde doğdu.

İlk ve Ortaokul öğrenimini İstanbul'da, Lise öğrenimini Kırşehir Erkek Öğretmen Lisesinde, Yüksek Öğrenimini Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Fen ve Tabiat Bilgileri bölümünde tamamladı.

Daha sonra Anadolu Üniversitesi Fizik Lisans Tamamlama programını bitirdi.

Bir süre Marmara Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümüne devam etti.

05.03.1981 Tarihinde İstanbul Esenler Atışalanı Ortaokulunda öğretmenliğe başladı, 10.09.1982 Tarihinde aynı okulda Müdür Yardımcısı oldu.

17.12.1985 Tarihinde Bahçelievler Altınyıldız Ortaokulunun kuruluşunda Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak görev aldı.

17.01.1994 Tarihinde Bahçelievler Çobançeşme İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandı.

25.07.1997 Tarihinde Bahçelievler Yenibosna İlköğretim Okulu Müdürlüğüne naklen atandı.

17.08.2000 Tarihinde Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne naklen atandı.

2002 Yılından itibaren Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerini birlikte yürüttü.

26 Mayıs 2004 tarihinde Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi müdürü iken, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğünde görevlendirildi.

21.02.2005 tarihinde İstanbul Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı, İl Millî Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevine devam etti. 

06.06.2008 tarihinde Arnavutköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Görevine atandı.

06.09.2011 Yeni görev yeri İstanbul Milli Eğitim müdür yrd.

                    ŞEBİNMEDYA- Sadi Toygar



Etiketler : Arif, Dede, İl, Milli, Eğitim'e, Atandı,


Bu Haber Toplam 8916 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: