Ana Sayfa
KARDEK Ümraniye'de Toplandı
20 Mayıs 2010 Perşembe 09:07
KARDEK Yönetimi,Ümraniye'de toplandı.Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ında katıldığı Anadolu TV'nin açılışına katıldı.

   Toplantıya katılan Başkan Tahsin Usta, (Trabzon),KARDEK Bşk.Yrd.Kemal Bektaş (Amasya), Sabri Çelebi ,Salih Ziya Çörüt (Ordu),Tahsin Söğüt (Gümüşhane),Şefket Tırıl (Sinop),Sıtkı Ada (Giresun), Sayman Metin Kar (Artvin), Basın Dan.Zeki AL (Giresun) katıldılar.

   Karadeniz illeri adına önemli projelerin acilen hayata geçirilmesi için, noksanların 15 Haziran  2010’a tamamlanması kararı alındı.

   KARDEK yönetimi ayrıca; İl delegelerinin tesbitinde titiz davranılmasını,delegelerin en iyi şekilde süzgeçten geçirilerek KARDEK bünyesine alınmasında ortak fikirde buluştu.Yine Ümraniye’de yapılan toplantoda,kurucu illerin dışında KARDEK çatısı altında çalışmak isteyen diğer Karadeniz illerine de KARDEK kapılarının açık olduğu ifade edildi.

   KARDEK kurucu tüm illerin, 15 delege ile temsil edildiği  geniş katılımlı kahvaltılı ya da yemekli toplantı yapılması için hazırlıkların başladığı belirtildi.

 

KARDEK (Karadeniz Dernekler Konfederasyonu),İstanbul Ümraniye'de yeni yayın hayatına başlayan Anadolu TV'nin açılışına da katıldı.

   Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da bulunduğu açışa Ümraniye Bel.Bşk.Hasan Can,Kardek Bşk.Tahsin Usta,Kardek Bşk.Yrd.Kemal Bektaş,Sıtkı Ada,Şefket Tırıl,Sabri Çelebi ve Kardek Sayman’ı Metin Kar ile KARDEK Basın Danışmanı Zeki AL da hazır bulundu..

 

   Yapılan açılış sonu canlı yayına davet edilen KARDEK Yönetim Kurulu Anadolu TV’ye yayın hayatında başarılar diledi.



Kaynak: bulancakajans Etiketler : KARDEK, Ümraniye'de, Toplandı,


Bu Haber Toplam 7535 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: