Ana Sayfa
Kenan Aygün'den Kurban Hizmeti
06 Ekim 2012 Cumartesi 09:32
Bulancak'lı hemşerimiz Kenan Aygün, Çatalca'da kendi çifliğinde yetiştirdiği kurbanlıkları satışa sundu.

KENDİ YETİŞTİRİYOR, UCUZ, KALİTE, GÜVEN ve

ÜCRETSİZ KESİM, PAYLAŞTIRMA, PAKETLEME.

Kenan Aygün'e 0532 512 28 85 ulaşabilirsiniz.

Hayırsever kişiliğiyle tanıdığımız Aygünler inşaatın sahibi değerli hemşerimiz Kenan Aygün, geçen yıl olduğu gibi bu yılda, Çatalca'da kendi çifliğinde yetiştirdiği Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkları satışa sundu.

Kurban satış yerinde Kendi kasaplarıyla kesim ve paketleme işinide ücretsiz yapan Aygün, ayrıca kurbanları hisse şeklinde de satarak en iyi hizmeti veriyoruz dedi.

Kendi yetiştiriyor, Ucuz, kalite, güvenilir, ücretsiz kesim, paylaştırma ve paketleme var. En iyi bir kurban kesim hizmeti alarak kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız,

Kenan Aygün'e 0532 512 28 85 ulaşabilirler. 

                              

Kenan Aygün'ün Trakya'da kendi çifliğinde yetiştirip satışa sunduğu Büyük ve küçükbaşbaş kurbanlıklar büyük ilgi görüyor. Doğa ile iç içe verilen hizmetlerden vatandaşlarımızda oldukça memnun kalarak ayrılıyorlar.

ÜCRETSİZ KESİM, PAYLAŞTIRMA ve PAKETLEME 

Büyük ve küçükbaş kurbanlıkları yetiştirip satışa sunmanın yanında isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını ücretsiz olarak kesip temizleyip poşetleyip kurban sahibine etini teslim ediyor.

 

                             

İnşaat sektöründe yatırımları olan Kenan Aygün, Çatalca'da kurduğu çiflikte hayvancılık sektörünede girerek bu alanda da başarılı bir işadamı olduğunu ispatladı. Büyük, küçük kurbanlıklar hem ucuz hem güvenilir.

Giresun faliyetlerine kayıtsız kalmayan

               3 değerli hemşerimiz.

Aytaç Akkaya, Aydın Kömürcü ve Kenan Aygün.

 



Kaynak: Nuri Yılmaz Etiketler : Kenan, Aygün'den, Kurban, Hizmeti,


Bu Haber Toplam 10548 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: