Ana Sayfa
BUFED; Bulancaklıları Buluşturuyor
06 Mart 2012 Salı 19:20
BUFED Başkanı Ali Aydın, GOP Giresun Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticilerini geceye davet etti.

BUFED; Bulancaklıları Buluşturuyor...

İlk etapta BUFED'i yeni binasına taşıyan yeni yönetim, şimdi de "Bulancaklılar Buluşuyor" gecesi düzenliyor.

BUFED’den  Ziyaret

BUFED (Bulancak Federasyonu Başkanı) Ali Aydın ile BUFED yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziosmanpaşa ve Gopajansı ziyaret etti.

“Parti Önemli Değil”

BUFED’in düzenlediği  Alibeyköy Osmanlı parkı içindeki 10 Mart günü, Eyüp Belediye Sosyal Tesislerinde “Bulancaklılar buluşuyor” gecesi hakkında bilgiler verip, GOP Giresunlular Derneği Başkanı M.Halil Hayta’yı geceye davet eden Ali Aydın, “Eyüp ve Gaziosmanpaşa’da 25 bin Giresunlu seçmenimiz var. Giresunlu gücünü bölgemizde değerlendiremiyoruz.Kurumlarda bir yere gelen hemşerilerimiz kendi gayretleri ile geliyor. STK olarak bizlerin de destek olması lazım.Önümüzdeki seçimlerde Giresunluların gücünü göstermeliyiz.Parti önemli değil”dedi.

Önce “Giresunluyum” demeliyiz..

Gazisomanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Halil Hayta, mikro milliyetçiliği bir kenara bırakıp, önce “Giresunluyum” dememiz lazım. Çoğu hemşerimize “Nerelisin?” diye sorulduğunda ya ilçesinin, ya da beldesi ile köyünün adını veriyor.Başka illerde bu tür bir üslup yok. Giresunlu olarak bizler içte bile yan yana gelemiyoruz.”diyerek, gelecek seçimlerin önemli olduğunu, Giresunluların bir şeyler yapabileceğini gösterme adına kenetlenmeleri gerektiğini ifade etti..

GOP Giresunlular Derneğini  ziyaret edenler arasında BUFED Yönetim Kurulu Üyelerinden Asım Kufacı ve Yakup Özdemir ile Nuri Aksu da hazır bulundu..



Kaynak: www.gopajans.com Etiketler : BUFED;, Bulancaklıları, Buluşturuyor,


Bu Haber Toplam 7722 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: