Ana Sayfa
Şebinmedya Sanatçıları Buluşturdu
27 Haziran 2010 Pazar 17:45
9-10-11 Temmuz'da yapılacak olan 2.Şebinkarahisar Kültür,sanat ve Ceviz festivali öncesinde Şebinmedya sanatçılarımızı buluşturdu.

Festivaller, hayali gerçeğe dönüştüren, yaşamı yeniden canlandıran,çoşku veren ve izleyenlere farklı dünyaların kapılarını açan büyük organizasyonlardır.Şebinkarahisar Belediyesi ve Kaymakamlığı, şehrimizin tarihten gelen kültürel zenginliğinin yarattığı hayali bugünle buluşturarak unutulmaz anları hafızalara yerleştirmek istediler. Buradan yola çıkarak davetlilerin, hemşerilerimizin ilgisini çekecek çeşitliliği ve zenginliği bol olan, renkli bir program hazırladılar.

Bu renkli programda, basılan afiş, poster ve davetiyelerde ‘’yerel sanatçılar’’ ile ilgili bölümde sanatçıların adı yazılı olmadığı için, sanatçılarımız arasında,’’festivalde kimler var’’ sorgusunu birbirleri ile paylaşmak ihtiyacını hissettiler. Şebinmedya tarafından organize edilen toplantıda hemşerimiz Sezai Şenyuva’nın sahibi olduğu muhteşem manzaralı Haliç Golden Cty Hotel,teras katında bulunan restaurantta bir araya gelerek, Festival ile ilgili görüş, düşünce ve taleplerini anlattılar.

Nurettin Bay, Ruşen Aydeniz, Engin Bay, Yasin Yeşil, Engin Ayar, Yasin Yeşil’in menajeri Zafer Yeşil,Şebinmedya haber müdürü Sadi Toygar, Şebinmedya halkla ilişkiler müdürü Metin Ruşen’in bulunduğu toplantıda,Sanatçılar, uzun bir aradan sonra Şebinkarahisar Kültür,Sanat ve Ceviz festivalinin yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini Şebinkarahisar Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Kaynak: şebinmedya Etiketler : Şebinmedya, Sanatçıları, Buluşturdu,


Bu Haber Toplam 13079 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: