Ana Sayfa
Şebinkarahisar İl Olmak İstiyor
08 Mayıs 2011 Pazar 21:47
İstanbul Akatlar spor salonunda muhteşem bir gecede buluşan Şebinkarahisarlılar il olma isteğini ısrarlı bir şekilde sürdürdüler.

Şebinkarahisar STK'ları hemşerilerini İstanbul Akatlar'da buluşturdu

Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Çoşkuner ve THM sanatçımız Nurettin Bay ile çoşan Şebinkarahisarlılar unutulmaz bir gece yaşadılar. Şebinkarahisarlılar İstanbul Akatlar Spor salonunu tıklım tıklım doldurdu.

AK Parti İstanbul milletvekili Ünal Kaçır, 2 dönem yaptığı milletvekilliğinin bu dönem son olduğunu söyleyerek, İstanbul 2. bölge adaylarıı Ahmet Baha Öğütken ve Av.Osman Köksal'a destek olunmasını istedi.

Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Çoşkuner 1.bölgeden aday olan Giresunluların seçilmelerinin hemen hemen garanti olduğunu, 2.bölge adaylarının seçilmelerininde Giresunluların elinde olduğunu vurgulayarak Av. Osman Köksal ve Ahmet Baha Öğütken'e Giresunluların desteğinin artarak sürmesi gerektiğinin altını çizdi ve güzel şarkılarını bu iki adayın karşısına geçerek okudu.

Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul milletvekili Ünal Kaçır, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,Şebinkarahisar Ak parti ilçe Başkanı Ahmet Bölük ve Şebinkarahisar CHP İlçe başkanı Oktay Alp Şebinkarahisarlılarla birlikte oldular.

Ak Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı hemşerilerimiz Av.Osman Köksal ve Ahmet Baha Öğütken de bu mutlu günlerinde Şebinkarahisarlı hemşerilerini yalnız bırakmadılar.

Nurettin Canikli, Ünal Kaçır, Av.Osman Köksal, Ahmet Baha Öğütken ve diğer misafirler Şebinkarahisarlılar tarafından gecenin bitiminde böyle uğurlandı.

Geceye katılan Ak Parti 2.bölge milletvekili adayı Mali Müşavir Ahmet Baha Öğütken, "Şebinkarahisarlılarla bu büyük gecede birlikte olmaktan onurluyum. Birlik içinde geçen bu şölende Şebinkarahisar'ın bir çok sorunu gündeme geldi. Bizler de Meclis'e  gittiğimiz takdirde, bu sorunları gündeme getireceğiz, çözüme odaklanacağız. Amacımız halka hizmettir" dedi.

Şebinkarahisar'ın cevizi hakettiği değeri bulmalı

Memleket sevgisinin herşeyden önce geldiğini vurgulayan Öğütken İstanbul'dan aday, ancak memleketi Şebinkarahisar için de özellikle çalışmalarda bulunacağını belirtiyor.

"Şebinkarahisar ceviziyle ünlüdür. Ve cevizin Şebinkarahisar'a büyük bir gelir getirme potansiyeli bulunuyor. Köylülerine ekmeleri ve mahsülden gelir elde etmeleri için ceviz fideleri dağıtacağız".

Yerel basın mensuplarıda geceye ilgi gösterdiler.

Daha ne diyelim...

İl olmak hakkımız söke söke alırız. İşte belgesi.

ADALET İSTİYORUZ....

BUZKEÇİ gençleri sık sık değişik yazıların yer aldığı pankartlar açtılar.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Şebinkarahisar, İl, Olmak, İstiyor,


Bu Haber Toplam 10583 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: