Ana Sayfa
GİRMEP Feshane Medyası Hazır
17 Mart 2010 Çarşamba 11:58
Kısa adı GİRMEP olan ve her Feshane Giresun Günleri öncesinde ortaya çıkan Giresun medyası son hazırlıklarını yapıyor.

www.vatangiresun.com un daha önce yoğun çalışmalarını sebep göstererek ve sadece Feshane Giresun Günleri öncesinde ortaya çıkılıyor diyerek ayrıldığı Giresun medya platformu yine ortaya çıkmaya başladı.Feshane organizasyon komitesi her yıl tanıtımın iyi yapılması için Giresun medyasına stand vererek çalışmalarına da yardımcı oluyor.

vatangiresun Futbol Turnuvası nedeniyle yorucu bir çalışma içinde olduğunu,ayrıca Feshane Giresun Günlerinde de zaten gönüllü bir nefer olduğunu GİRMEP Başkanı Ali Şükrü Kara ve yöneticileri ile Feshane Giresun Günleri Organizasyon Başkanı Hasan Turan'a ileterek bu konuda anlayış beklediğini bildirmişti.

vatangiresun medya platformundan ayrılmakla beraber 4.Feshane Giresun Günlerinde 3 gün boyunca elinden geleni yapacağını tüm Giresunlulara duyurur.4.Giresun Günlerinin Giresunlulara,Giresun'a ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder.

Sadi Toygar'ın toplantı haberi.

Giresun Medya Platformu (GİRMEP) Yöneticileri 4. Feshane Giresun Günleri hazırlık toplantılarından ilkini dün akşam Alucra Eğitim VakfındaYönetim Kurulu Üye Tülay Dolu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Giresun Medya Platformu Feshaneye Hazırlanıyor...

Başbakanın, bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, sivil toplum örgütlerinin, ünlü sanatçıların ve en önemlisi Giresun'luların rekor denecek şekilde gelmesi beklenen, 9–10–11 Nisan tarihlerinde Feshane’de yapılacak  ‘’Giresun Günlerine’’  hazırlanan Giresun Medya Platformu toplantılarını Giresun ilçelerinin sivil toplum örgütlerinin merkezlerinde yaparak,    ’birlikten kuvvet doğar’’ ilkesiyle hareket ederek Giresun’un tanıtımına büyük katkı sağlıyor ve ‘ Giresun Günlerine’’ tüm hızı ile hazırlanıyor. Giresun halkına daha iyi hizmet etmek için, yükümüz ağır diyorlar. Bu yükü sırtlamak için, Giresun Federasyonu ve ‘’Giresun Günleri’’ organizatörü ile birlikte hareket etme gereği duydular. Çünkü aynı zamanda bir kamu görevi yapmakta olan basının toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak, Giresun ve ilçelerinin sorunlarına sahip çıkıp, çözüm bulunması konusunda ilgililere öneriler sunmak gibi sorumluluğu da vardır.

Giresun Medya Platformuna güzel ikramları ile ev sahipliği yapan Alucra'lı Tülay Dolu, Saliha Sarıyar'ın katkıları ile, Okmeydanı Alucra vakfı binasında, Ali Şükrü Kara başkanlığında  Giresun Medya platformu yönetim kurulu ve Giresun dernekler federasyonu başkanı Hasan Turan ile yapılan toplantı, Feshane’de 700–800.000 rekor ziyaretçinin gelmesi beklenen ‘’Giresun Günlerinde’’ her ayrıntının ele alınarak, neler yapılması gerektiği görüşüldü, tartışıldı, her ilçenin ayrı sorunları değerlendirildi, ortak nokta bulunarak, gereken işlemler görev bölümü yapılarak,Giresun medya platformu yönetim kurulu arasında paylaşıldı. 

 
 
Ali Şükrü Kara, İbrahim Balcıoğlu, Sadi Toygar, Oğuzhan Kılıçaslan, Ethem Bakar, Tülay Dolu, Selim Dolu, Saliha Sarıyar, Kadir Bekiroğlu ve Hasan Turan’ın katılımı ile yapılan toplantı dilek ve temenniler arkasında sona erdi. İşlerinden dolayı toplantıya katılamayanlar, desteklerini telefon ile iletmişlerdir.
 
Kaynak: Sadi Toygar- Şebin Medya


Etiketler : GİRMEP, Feshane, Medyası, Hazır,


Bu Haber Toplam 6685 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: