Ana Sayfa
9-10-11 Nisan Giresun Günleri
30 Mart 2010 Salı 01:14
Dünya'daki tüm Giresunluları Feshane Giresun Günlerinin heyecanı sarmaya başladı.

9-10-11 Nisan'da yapılacak olan Türkiye'nin en büyük yöresel organizasyonu için 24 saat aralıksız çalışmalar devam ederken,Dünya'daki tüm Giresunluları heyecan şimdiden sarmaya başladı.

   Bursa'dan Av.Murat Toker 250.000 adet el ilanı yaptırıp dağıtılması için İstanbul'a gönderdi.Sn.Toker'e tüm Giresunlular adına vatangiresun aracılığıyla özel bir teşekkür gönderiyoruz.

İşte marmaralı çotanakların sitesinden bir feshane haberi.

9-10-11 Nisan 2010

"Doğduğun yerde değil, doyduğun yerde" deyiminin gereği olarak, Giresun dışında Giresun nüfusunun üç katı Giresunlu yaşamaktadır. Bireysel olarak yaşadığımız illerde ve ülkelerde ciddi başarılar elde edebilmiş olsak bile, toplumsal olarak bunu başarabildiğimizi söyleyemeyiz. Artık hep beraber kabuğumuzu kırma, asgari müştereklerimizde bir araya gelebilme ve başarılamaz denilen, imkânsız olarak görülen faaliyetleri gerçekleştirmek zorundayız.

Feshane Giresun Günleri`nde İş adamlarımıza, derneklerimizin başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, gençlerimize, basın kuruluşlarında görevli hemşehrilerimize çok iş düşecek. İş adamlarımız standlarımızı dolduracak. Dernek Başkanlarımız 900.000 Giresunluyu Feshane`de Giresun kültürü ile buluşturacaklar. Giresunlu olmayan tüm tanıdıklarını Feshane`ye taşıyacaklar. Basın kuruluşlarımızda görevli hemşehrilerimiz etkinliklerin ulusal basında yer alması için ne gerekiyorsa yapacaklar.

HAYDİ GİRESUNLULAR, BU HEPİNİZ İÇİN BİR FIRSAT.

HAYDİ ! ÇOTANAKLAR....



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : 9-10-11, Nisan, Giresun, Günleri,


Bu Haber Toplam 8092 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: