Ana Sayfa
Giresunlular Adayına Sahip Çıktı
09 Mayıs 2011 Pazartesi 03:28
İstanbul 2. seçim bölgesinde bulunan Giresun STK'ları ilk defa toplu hareket etme kararı aldılar.

Ak Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Osman Köksal Giresun STK'larıyla buluştu.
İstanbul'da Giresun tarihinde bir ilk yaşandı. Av.Osman Köksal'ın daveti üzerine biraraya gelen 80 i STK başkanı, diğerleri camianın söz sahibi ileri gelenleri 150 kişinin katıldığı yemekte hemşerileri Av.Osman Köksal'a tam destek verdi.

Ak Parti 2.bölge 17.sıra adayı Av.Osman Köksal 2. bölgede nüfus olarak 1.sırada olan Giresunlu hemşerilerime güveniyorum dedi.

Ak Parti GOP ilçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş parti olarak Giresunlulara hakettikleri değeri verdiklerini, Giresunlularında seçimlerde bunu takdir edeceklerine inandıklarını söyledi.

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Osman Köksal benim kardeşimdir, seçilmesi noktasında Giresunluların ellerinden geleni yapacağına inancım tamdır dedi.

 

Zeki Kemal;”2.Bölge’de

Giresunluların sınavı var!”

İstanbul 2.Seçim Bölgesi’nde Milletvekili adayları içinde Giresunluların tanıtım gecesinde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Encümeni Eynesilli hemşerimiz Zeki Kemal, Gecenin düzenlenmesinde sağladığı katkı ve çabaların sorulması üzerine;” Bu çabada bizim de tuzumuz var, yok değil! Bölgemizden Ak Parti Milletvekilleri adayları hemşerimiz Osman Köksal ile Ahmet Bahat Öğütgen’e başarılar diliyorum. 2. Bölge’de bu seçim döneminde  zorlu bir sınav bekleniyor. Ben bunu, Giresunluların sınavı olarak görüyorum.Giresunlular bu sınavdan inşallah en güzel şekilde başarılı olarak çıkacaklardır.Samimiyetimle söylüyorum, içimde 17.sıradaki hemşerimiz Osman Köksal seçilemeyecek diye bir endişe yok.Hatta 18 sıra bile bu bölgeden milletvekili olarak TBMM’ne gidecektir” diyerek, Tirebolulu  hemşerimiz Osman Köksal’ı milletvekili olarak gördüğünü söyledi.

   

Davete katılan Giresun STK Başkan ve yöneticileri fotoğraf karelerine sığmadılar. 

   

   

 Av. Osman Köksal Giresunlu adaylara gösterdiği ilgiden dolayı www.vatangiresun.com  Nuri Yılmaz'a teşekkür etti.

   

Bahat Hospital idari amiri Ahmet Demiray Sultangazi'den toplantıya katılan Ali Usta ve Milli Eğitim Şube Müdürü M.Şenol Saygılı ile aynı masayı paylaştı.

Yemeğin sonunda STK başkanları ve kanaat önderleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Av.Osman Köksal bu iş bitmiştir hemşerilerime güveniyorum dedi.GOP Belediyesi kültür merkezinin sahnesi STK Başkanlarını almadı.

Yemeğe davet edilen 2.bölge Giresun STK Başkanlarının tamamına yakını katıldı.Mazeretleri dolayısıyla katılamayanlarında destek mesajları okundu.

GOP Ak Parti SKM Başkanı Av.Şahin Pirdal, meclis üyeleri Selim Bilmen ve Zeki Kemal hemşerileri Av.Osman Köksal ile yemekte aynı masayı paylaştılar.

Giresunlular ilk defa tarihi bir karar almak için buluştu.Giresun Partisi ve Giresunlu adaylarla yola devam kararı alındı.

Yağlıdere Tekkeköy ve Doğankent Kozköy Başkanları Futbol turnuvasındadaki dostluklarını yemektede gösterdiler.

GOP Belediye Başkan yardımcısı Av. Arif Parlakkılıç , Aydın Pala, Abdurrahman Ada, Abdullah Akgün ve Zeki Kemal.

Yöresel Sanatçı Erdoğan Erol türküleriyle geceye renk kattı.

Bu göndermenin kime olduğunu sandıklar söyleyecek.

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ak Parti GOP İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Osman Köksal'a kendileri gibi Giresunlularında tam destek vereceğine inandıklarını dile getirdiler.

Giresun Dernekler Birliği adına Sultangazi Belediye meclis üyesi Hüseyin Kurucu konuştu. Adayımızı destekliyoruz dedi.

Neşeli bir havada geçen yemeğin sonunda, 1. ve 3. seçim bölgelerinide kapsayan daha geniş katılımlı bir organizasyon yapılarak Giresunluların tüm İstanbul'da birlik olması sağlanacak.

Bizi yok sayanları bizde yok sayıyoruz.

Giresunlular Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'u kendilerine gösterdiği yakınlıktan dolayı büyük Başkan sloganlarıyla karşıladı.

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yemeğe gelişinde tüm masaları tek tek dolaşarak hal hatır sordu.

GOP Belediye Başkan yardımcısı Arif Parlakkılıç millete hizmet yolunda Giresun Dernekçiliğine fazla zaman ayıramadıklarını ancak Av.Osman Köksal'a her zaman destek olacaklarını söyledi.

Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan yardımcısı Ferhat Deniz son yıllarda Giresun hareketi büyük ivme kazandı, bundan siyasetçilerimizde mutlaka nasibini alacaktır dedi.

Sultangazi'li Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada 2.seçim bölgesinde Giresunluların nüfus olarak 1.sırada olduğunu ve bu durumun iyi çalışılması durumunda çok iyi neticeler vereceğini söyledi.

Mustafa Şenol Saygılı İGEDER'in içinden 2. ve 3.bölgede iki aday çıkarttıklarını sıralamada yer almadıklarını ancak Osman Köksal'a destek olacaklarını söyledi. 

GOP Giresun Derneği Başkanı Murat Aydın konuşmasını yaparken Osman Köksal'da yanında bulundu.

 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Giresunlular, Adayına, Sahip, Çıktı,


Bu Haber Toplam 11565 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler:
  • Başbakan Erdoğan GOP'a Geliyor
    Başbakan Erdoğan 6 Nisan Cumartesi Günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de Kentsel Dönüşüm'ü başlatacak....
  • İşte Yeni Kabine
    Kabinede beklenen değişiklik gerçekleşti. Kabineye 4 yeni isim girdi. ...
  • Prof. Hüseyin Öztürk Beykoz Adayı
    2014 yerel seçimlerde Beykoz'dan Aday adayı olacağını açıklayan Prof. Dr. Hüseyin Öztürk'le geniş bir söyleşi......
  • Nurettin Canikli Bakan Oluyor
    Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kendisi ile beraber olan yol arkadaşlarını kabiliyetlerine göre değerlendiren Başbakan Erdoğan, nihayet Nurettin Canikli'yi de unutmadı....
  • İddialar Belediye Başkanını Yaktı
    AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı'nın partiden ihraç edildiğini açıkladı. ...
  • Sıtkı Ada, Yerine Başkan Hazırlıyor
    GİRKON'dan, GİRDEF'e, CİMİDE'den KARKON'a bir çok STK'nın Başkan ve yöneticisi olan Giresun Dernekçiliğinin vazgeçilmez ismi Sıtkı Ada yerine geçecek ismi şimdiden yetiştiriyor....
  • Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu
    Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu bir süredir ara verdikleri yayın hayatlarına tekrar başladılar....
  • Sarıgül TT Arena'yı Biz Doldururuz
    AK Parti'nin stadyumdan taşan Arena kongresinin ardından Mustafa Sarıgül 'Biz de Arena'yı doldururuz' dedi ve 15 yıl önce Ecevit'in Taksim'de 600 bin kişiyi topladığını hatırlattı...
  • CHP Giresun'a Eşref Karaibrahim
    CHP Giresun İl Kongresi yapıldı. Eski milletvekili Eşref Karaibrahim 159 oy alarak CHP Giresun il Başkanlığına seçildi. ...
  • MHP Giresun İl Görev Bölümü Yaptı
    MHP Giresun İl teşkilatı Dr. Orhan Erzurum başkanlığında toplanarak görev bölümü yaptı....
  • Ahmet Demiray, AKP Yönetiminde
    Bahat Hospital idari amiri Ahmet Demiray, Ak Parti Sultangazi ilçe yönetim kuruluna girdi. ...
  • MHP Giresun'dan Basına Övgü
    MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, gazetecilerin büyük bir fedakarlık ve özveriyle görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi....
  • Ülkücüler Yeşil'i Falakaya Yatırdı
    Yüksekova Çetesi'ni ortaya çıkaran emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı Hüseyin Oğuz, çeteler ve faili meçhul cinayetleri anlattı....
  • Giresunlular Naif Yavuz'u İstiyor
    Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a yapılan saldırı tüm Giresunlular tarafından kınandı....