Ana Sayfa
Nurettin Canikli Bakan Oluyor
01 Ocak 2013 Salı 21:07
Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kendisi ile beraber olan yol arkadaşlarını kabiliyetlerine göre değerlendiren Başbakan Erdoğan, nihayet Nurettin Canikli'yi de unutmadı.

TEŞEKKÜRLER SN. BAŞBAKAN...

NURETTİN CANİKLİ BAKAN OLUYOR...

ADALET YERİNİ BULUYOR...

CANİKLİ VE GİRESUN HAKETTİ...

TÜRKİYE VE GİRESUN KAZANACAK...

Başbakan Erdoğan'ın yeni kabine değişikliğinde Bakan olacak isimlerin başında Nurettin Canikli geliyor. İstanbul Defterdarlığı döneminde yıldızı parlayan Nurettin Canikli, Başbakan Erdoğan’ın gözdesi sayılabilecek önemli bir isim.
 
AK Parti Kurucu Üyesi olan Nurettin Canikli, Grup Başkanvekilliği, TBMM Kamu İktisadî Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı ve Avrupa Akdeniz Parlamenter Asamblesi Üyeliği gibi önemli görevleri üstlendi.
 
1960 yılında Alucra’da doğan Giresun Milletvekili Canikli, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. Yüksek Lisansını İngiltere Sheffield Üniversitesi'nde para-banka-finansman alanında tamamladı.
 
Maliye Bakanlığı'nda Maliye Başmüfettişi, Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve İstanbul Defterdarı Vekili olarak görev yaptı. Yeni Şafak gazetesinde ekonomik konularda köşe yazarlığı yaptı. Yeminli mali müşavirlik şirketinin ortağı olarak faaliyette bulundu.
 
Öz geçmişinden de anlaşılacağı üzere Nurettin Canikli'nin Maliye Bakanı olması en yakın ihtimal. Ancak Sn. Başbakanın son dakika süprizine de hazırlıklı olmak lazım. Ekonomi dışında bir Bakanlık olabilir mi bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.


Etiketler : Nurettin, Canikli, Bakan, Oluyor,


Bu Haber Toplam 10010 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: