Ana Sayfa
CHP Giresun'a Eşref Karaibrahim
29 Mayıs 2012 Salı 12:56
CHP Giresun İl Kongresi yapıldı. Eski milletvekili Eşref Karaibrahim 159 oy alarak CHP Giresun il Başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 34. il Kongresi yapıldı. Eski milletvekili Eşref Karaibrahim 159 oy alarak CHP Giresun il Başkanlığı’na seçildi. Mustafa Kısa ise 92 oy alarak 15 aylık il başkanlığı görevini sonlandırmış oldu.

Delegelere hitap eden başkan adayı Eşref Karaibrahim, "Listemi seçimlerde hiçbir yere aday olmayacak kişilerden oluşturdum benim listemde herkes çalışacak yeni bir seçime kadar hiç kimse hiçbir yere aday olmayacak. Çünkü sürekli kongreler yapıyoruz 9 ay görev yapan başkan bir yere aday oluyor sonra yeniden seçim oluyor biz öyle yapmayacağız biz seçime hazırlanan bir yönetim olacağız” dedi.

Parti içerisinde ki küskünlük ve dargınlıklara da dikkat çeken Karaibrahim, “Bu partide küskünlük, dargınlık ve ötekilik olmayacak buna yönetim kurulu olarak izin vermeyeceğiz, bundan sonra bu partide her şey düzgün gidecek” dedi.

Eşref Karaibrahim başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu; “Adnan Aydın, Mustafa Durukan, Güzel Güldalı, Necmiye Güneş, Ahmet Irmak, Gültaze Işık, Mehmet Işık, Helim Karabıçak, Yılmaz Kirmanoğlu, Sinan Kitapçı, Salih Önal, Hasan Özgan, Suzan Özkarslıoğlu, Ahmet Emin Pezükoğlu, Necati Tığlı, Yakup Topçu, Kezban Topuz, Hilal Uzun, Birsen Yılmazok, Havva Zor.

Kurultay delegeleri; Mehbure Akgün, Kerim Aksu, Sema Alp, Burak Bektaşoğlu, Fatma Canik Karaibrahim, Eşref Karaibrahim, Mesut Öztürk, Murat Yıldırım.”

Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu,Ordu Milletvekili İdris Yıldız,Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,CHP Trabzon il Başkanı Yavuz Karan ve partililer katıldı.



Kaynak: giresunekspres.com Etiketler : CHP, Giresun'a, Eşref, Karaibrahim,


Bu Haber Toplam 9935 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: