Ana Sayfa
Efsane Giresun Günleri 9-10-11 Nisan
14 Mart 2010 Pazar 23:09
9-10-11 Nisan'da 4.sü düzenlenecek olan Feshane Giresun Günleri için geri sayım başladı.

Anadolu yakasında bulunan Çamoluk Derneğinde verilen sabah kahvaltısında Feshane organizasyon Başkanı ve Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan,yapılan çalışmaları anlattı.Görüş ve yapıcı eleştirileriyle katkıda bulunmak isteyenlere açığız mesajını verdi. 

Feshane'nin Efsane afişleri ve davetiyeler dağıtılmaya başladı. 

GDB Başkanı Halil Kütük Çamoluk Derneği kadar olup Giresunlulara bir genel merkez kazandıramadık ama,çalışmalarımız devam ediyor,inşallah bir gün o da olacak dedi.

vatangiresun kahvaltıya Mustafa Şenol Saygılı,Asım Çoban ve Ünal Şahin ile geldi.

Alucra.com'dan Selim ve Tülay Dolu,Beyoğlu Giresunlular Derneği ve Alucra Vakfı yönetim kurulu üyesi Yıldırım Kılıçkaya ve Beyoğlu Belediye Meclis üyesi Necdet Bekçi.

GDB Başkanı Halil Kütük hiç bir görev daimi değildir,gençleri yetiştirip görevi onlara vermek istiyoruz dedi.

Hüseyin Mersin ve Remzi Mamaşoğlu kahvaltıda beraber oturdular.

Gırıklı Recep Dönmez meşhur olmanın en kolay yolunu buldu.vatangiresun'u gördüğü her yerde benim resmimi çek diyor.Derelispor Başkanımız ben zaten meşhurum dedi.

Eğer yanlış duymadıysak,kahvaltı verilen mekanın Başkanı Kaleağası dediler.Kaleağası olup olmadığını bilmiyoruz ama 400 öğrenciye burs veriyoruz dediğini duyan davetliler Başkanın Çamoluk ağası olduğunu onayladılar.

Doğankent Belediye Başkanımız Sn.Nazmiye Kabadayı'da kahvaltıya iştirak etti ve kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Gırıklı Recep Dönmez son zamanlarda vatangiresun'a takılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Alucra.com da yeni bir yıldız doğuyor.

Bufed Başkanı İhsan Yüksel diğer katılımcılarla. 

    Açılış konuşmasını yapan Çamoluk Derneği Başkanı Yaşarbey Kalebaşı, selamlama konuşması yaparak, davetlilere “hoş geldiniz” dedi. Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Kısa, yönetim kurulu ile katıldığı toplantıda söz alarak stant ve Feshane hakkında düşüncelerini açıkladı. Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu, Feshane'de yapılan Giresun Günlerinin çok başarılı olduğunu belirterek bundan sonra yapılacaklar hakkında bilgi verdi.

    Feshane’de düzenlenen Giresun Günleri’nin Türkiye’deki en büyük yerel organizasyon olduğunu belirten Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan konuşmasında Feshane Giresun Günlerinin artık bir marka olduğunu, Feshane’den taşarak tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ettiğini, Feshane’de düzenlenen Giresun Günleri’nin Türkiye’deki en büyük yerel organizasyon olduğunu belirterek, “yerimizi almak için geç kalmayalım” dedi.

    "Giresun Feshane Günleri logosu ve sloganı ile bir marka haline gelmeli. Kendimizi Türkiye’ye daha iyi tanıtacağımız böylesi bir organizasyonda hiç bir eksiğimiz olmamalı. Hatta gelecek yılların programları bile şimdiden yapılmalı" dedi. Hasan Turan, toplantıya katılanların sorularına tek tek cevap vererek, eksiklikler ve yapılacaklar hakkında bilgiler verdi. 3 gün süresince 700-800 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Giresun etkinliklerine, Giresun, İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Giresunların da katılması bekleniyor.

    İstanbul'da bulunan 800.000 Giresunlu ve İstanbulluyu buluşturmayı hedefleyen etkinlikte, Giresun ilinin tarihi, turizmi, ekonomisi, kültürü ve sosyal yapısı ile ilgili konferans ve paneller düzenlenecek. İlçe belediyeleri ile ilçe derneklerinin oluşturduğu birliklerin ortaklaşa stantlarda, sanat camiasından konukların da katılacağı etkinliklerde ünlü sanatçılar sahne alacak, resim sergileri, gösteriler, yöresel yemek yarışmaları düzenlenecek, yöresel ürün tanıtımları ve ikramları yapılacaktır.

    Giresun ve ilçelerin tanıtımına önemli katkı sağlayacağı muhakkak olan İstanbul Eyüp’teki "4. Giresun Günleri" hazırlık toplantısına, Giresun Dernekler Birliği yönetim kurulu üyeleri, Giresun Medya Platformu üyeleri, dernek ve federasyon temsilcileri katıldı.

Resimler vatangiresun.com.Haber Şebinmedya-Sadi Toygar



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Efsane, Giresun, Günleri, 9-10-11, Nisan,


Bu Haber Toplam 10138 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: