Ana Sayfa
Aykut Gezmiş'in Seçim Bombası
12 Şubat 2011 Cumartesi 22:33
CHP Giresun Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş "Sektörel ve Bölgesel Süper Teşvikler Vereceğiz" dedi.

CHP İKTİDARINDA GİRESUN’DAN GÖÇÜ DURDURACAĞIZ VE TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ

   Giresun’un nüfusu son 10 yılda 103 bin azaldı. Milletvekili sayısı da 5’ten 4’e düştü AKP iktidarı devam ederse bu hızla erime sonucunda vekil sayısı 4’de kalmayıp de 3’e düşecektir.

   AKP İktidarında Giresun’da yaklaşık 15 bin kişi işini kaybetmiş, tarım ve hayvancılık bitmiş,  SEKA yandaşlara hibe edilmiş, FİSKOBİRLİK bilerek, isteyerek ve planlanarak çökertilmiştir.4 hastane 1’e indirilmiş, 8 yılda 11 Vali değiştirilerek sürekli bürokratlarla uğraşılmıştır. Liman ise kömür deposu oldu.

   AKP hükümeti Giresun’da bir tane makro projeyi hayata geçiremedi.AKP’li milletvekilleri beton dökmeyi, menfez yapmayı, su getirmeyi (tam olarak yapılabilseler bari) hizmet gibi göstererek Giresunlunun gözünü boyamaya çalıştılar. Giresun dünyanın fındık üretim üssü iken yaylaları ve deniziyle turizmde Karadeniz bölgesinde bir numara olması gerekirken akıllara zarar teşvik yöntemiyle tekstilde fasoncu konumuna getirdiler.

   Şehrin ufkunu kararttılar, hedeflerini küçülttüler. İşsizliği ve yoksulluğu önce yaratıp sonrada istismar edip, Giresun’un ve Türkiye’nin üzerine kâbus gibi çöktüler.Sadece Giresun’da değil Karadeniz bölgesinde nüfus azalmakta ve Marmara bölgesine göç etmekte. Köyler boşaldı, genç beyinler göç ediyor.

CHP İKTİDARINDA SEKTÖREL VE BÖLGESEL SÜPER TEŞVİKLER VERECEĞİZ.

 

Giresun’un üzerine çöken AKP kâbusundan kurtulmak ve göçü durdurmak için tek yol bu iktidarı düşürmektir.CHP iktidarında, bölgeler arası kalkınmışlık farkı ortadan kaldırılarak ürün bazlı bir kalkınma modeli uygulayacağız. Bu bağlamda hem Karadeniz bölgesi ve özellikle Giresun süper teşviklerle desteklenecek.

 

   Fındığa dayalı sanayi ve çikolata üretimi geliştirilecek, deniz ve yayla turizmi desteklenerek yeni iş sahaları açılacak.Uygulanacak bu kalkınma modeliyle yaklaşık 7 bin ile 10 bin kişiye iş imkânı sağlayacağız.Halkın iktidarında hiçbir yurttaş yatağa aç girmeyecek. İşsizliği ve yoksulluğu istismar etmeyecek, yok edeceğiz.

 

CHP GİRESUN MİLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

İNŞAAT MÜHENDİSİ AYKUT GEZMİŞ

*******************************

Giresun CHP Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, halkla buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Gezmiş ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada “ Giresun’un üzerine çöken AKP kâbusundan kurtulmak ve göçü durdurmak için tek yol bu iktidarı düşürmektir” dedi

 

Gezmiş açıklamasını şöyle sürdürdü.” CHP iktidarında, bölgeler arası kalkınmışlık farkı ortadan kaldırılarak ürün bazlı bir kalkınma modeli uygulayacağız. Bu bağlamda hem Karadeniz bölgesi ve özellikle Giresun süper teşviklerle desteklenecek.

Fındığa dayalı sanayi ve çikolata üretimi geliştirilecek, deniz ve yayla turizmi desteklenerek yeni iş sahaları açılacak.

Uygulanacak bu kalkınma modeliyle yaklaşık 7 bin ile 10 bin kişiye iş imkânı sağlayacağız.,” diye konuştu.

 

 

Giresun’dan Göçü Durduracağız Ve Tersine Çevireceğiz

Gezmiş açıklamasının son bölümün de ise iddialı sözler sarfetti ve şunları söyledi.” AKP dönemin de Giresun’un nüfusu son  103 bin azaldı. Milletvekili sayısı da 5’ten 4’e düştü AKP iktidarı devam ederse bu hızla erime sonucunda vekil sayısı 4’de kalmayıp de 3’e düşecektir.

AKP İktidarında Giresun’da yaklaşık 15 bin kişi işini kaybetmiş, tarım ve hayvancılık bitmiş,  SEKA yandaşlara hibe edilmiş, FİSKOBİRLİK bilerek, isteyerek ve planlanarak çökertilmiştir

4 hastane 1’e indirilmiş, 8 yılda 11 Vali değiştirilerek sürekli bürokratlarla uğraşılmıştır.

Liman ise kömür deposu oldu. AKP hükümeti Giresun’da bir tane makro projeyi hayata geçiremedi.

AKP’li milletvekilleri beton dökmeyi, menfez yapmayı, su getirmeyi (tam olarak yapılabilseler bari) hizmet gibi göstererek Giresunlunun gözünü boyamaya çalıştılar.

Giresun dünyanın fındık üretim üssü iken yaylaları ve deniziyle turizmde Karadeniz bölgesinde bir numara olması gerekirken akıllara zarar teşvik yöntemiyle tekstilde fasoncu konumuna getirdiler.

 

 

Şehrin ufkunu kararttılar, hedeflerini küçülttüler. İşsizliği ve yoksulluğu önce yaratıp sonrada istismar edip, Giresun’un ve Türkiye’nin üzerine kâbus gibi çöktüler.

Sadece Giresun’da değil Karadeniz bölgesinde nüfus azalmakta ve Marmara bölgesine göç etmekte. Köyler boşaldı, genç beyinler göç ediyor,”.



Etiketler : Aykut, Gezmiş'in, Seçim, Bombası,


Bu Haber Toplam 7015 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler:
  • Başbakan Erdoğan GOP'a Geliyor
    Başbakan Erdoğan 6 Nisan Cumartesi Günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de Kentsel Dönüşüm'ü başlatacak....
  • İşte Yeni Kabine
    Kabinede beklenen değişiklik gerçekleşti. Kabineye 4 yeni isim girdi. ...
  • Prof. Hüseyin Öztürk Beykoz Adayı
    2014 yerel seçimlerde Beykoz'dan Aday adayı olacağını açıklayan Prof. Dr. Hüseyin Öztürk'le geniş bir söyleşi......
  • Nurettin Canikli Bakan Oluyor
    Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kendisi ile beraber olan yol arkadaşlarını kabiliyetlerine göre değerlendiren Başbakan Erdoğan, nihayet Nurettin Canikli'yi de unutmadı....
  • İddialar Belediye Başkanını Yaktı
    AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı'nın partiden ihraç edildiğini açıkladı. ...
  • Sıtkı Ada, Yerine Başkan Hazırlıyor
    GİRKON'dan, GİRDEF'e, CİMİDE'den KARKON'a bir çok STK'nın Başkan ve yöneticisi olan Giresun Dernekçiliğinin vazgeçilmez ismi Sıtkı Ada yerine geçecek ismi şimdiden yetiştiriyor....
  • Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu
    Yeni Tirebolu ve Medya Tirebolu bir süredir ara verdikleri yayın hayatlarına tekrar başladılar....
  • Sarıgül TT Arena'yı Biz Doldururuz
    AK Parti'nin stadyumdan taşan Arena kongresinin ardından Mustafa Sarıgül 'Biz de Arena'yı doldururuz' dedi ve 15 yıl önce Ecevit'in Taksim'de 600 bin kişiyi topladığını hatırlattı...
  • CHP Giresun'a Eşref Karaibrahim
    CHP Giresun İl Kongresi yapıldı. Eski milletvekili Eşref Karaibrahim 159 oy alarak CHP Giresun il Başkanlığına seçildi. ...
  • MHP Giresun İl Görev Bölümü Yaptı
    MHP Giresun İl teşkilatı Dr. Orhan Erzurum başkanlığında toplanarak görev bölümü yaptı....
  • Ahmet Demiray, AKP Yönetiminde
    Bahat Hospital idari amiri Ahmet Demiray, Ak Parti Sultangazi ilçe yönetim kuruluna girdi. ...
  • MHP Giresun'dan Basına Övgü
    MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, gazetecilerin büyük bir fedakarlık ve özveriyle görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi....
  • Ülkücüler Yeşil'i Falakaya Yatırdı
    Yüksekova Çetesi'ni ortaya çıkaran emekli Jandarma İstihbarat Astsubayı Hüseyin Oğuz, çeteler ve faili meçhul cinayetleri anlattı....
  • Giresunlular Naif Yavuz'u İstiyor
    Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a yapılan saldırı tüm Giresunlular tarafından kınandı....