Ana Sayfa
Ali Alim Ölümden Döndü
06 Temmuz 2011 Çarşamba 21:49
Doğankent Kozköyspor Başkanı ve Giresun camiasının sevilen ismi Ali Alim, Doğankent-Tirebolu yolunda kaza yaptı, şans eseri kazayı ucuz atlattı, aracı pert oldu.

Kazaya ilişkin Ali Alim'in açıklaması şöyle;

DEĞERLİ DOSTLARIM VE SAYGI DEĞER HEMŞEHRİLERİM

     Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orta Öğretim Matematik Öğretmenliği’nde okuyan çocuğumun mezuniyet töreni için, İstanbul’dan Trabzon’a yola çıktım.Memlekete gitmişken 1050 km2 yolu tepmişken 1 hafta Giresun’da Anne, baba, akraba, eş, dost ziyaretinde bulunalım dedik. Nihayetinde düşündüğümüz üzere Doğduğumuz yer olan Giresun’da bir hafta tatil yapma fırsatımız oldu, haliyle tatil bittikten sonra doyduğumuz, ikamet ettiğimiz yer olan İstanbul’a dönme vaktimiz gelmişti dönüş için sabah saat 05,15 gibi yola koyulduk tam saat 05,39 da Kör limana gelmek üzereydim ki normal seyir halinde aracımla devam ederken Mecidiye ekmek fırınının önünden geçerken yolun sağında duran sonradan ismini ve durumunu öğrendiğim, Mehmet Emin isimli Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Tirebolu’lu bir hemşehrimizin damadı olan 21 plakalı araçla kontrolsüz bir şekilde soluna bakmazdan Doğankent istikametine U dönüşü yaptı benim araca sağ göbekten çarptı bu çarpma ile beraber aracımın arka sağ lastiği de patladı. Aracımla beraber çarpmanın etkisiyle lastikçinin önündeki 2,4 metre  yüksekliğindeki boşluğa kafa üstü çakılı verdim. Çok şükür emniyet kemerlerimiz takılı olduğundan ufak, tefek yaralanmanın dışında kırık, çıkık türü başka bir rahatsızlığımız olmadı. Hava yastıkları açıldı ve araç pert’e ayrıldı. epey sıkıntılarla dolu bir Giresun seyahatimiz böyle geçti.

   Bu vesile ile haberi olup ta beni her gün arayan haberi olmayıp ta arayamamış olan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, Hemşehrilerime ayrı, ayrı teşekkür eder, Allah c.c.’nün tüm insanları görünür,görünmez kazalardan,belalardan,sıkıntılardan korumasını temenni eder, hepinize sağlık,afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler dilerim.

Hatırlatmalar,

Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı.

Kazaları arabalar değil insanlar yapar.

Kaza geliyorum demez.

Ne hızlı ne yavaş, her an dikkat vatandaş.

Dikkatsizlik ihmali, ihmalde tehlikeleri doğurur.

Senin dikkatli kullanman önemli ama karşındakinin ne yapabileceğini kestirmek daha önemli.

Saygı ve sevgilerimle,

Doğankent Kozköy Dernek Başkanı,

Ali Alim



Etiketler : Ali, Alim, Ölümden, Döndü,


Bu Haber Toplam 12203 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: