Ana Sayfa » Güncel »
Zeki Al Hidding'e Karşı Çıktı
02 Mart 2010 Salı 09:17
Futbolculuk dönemlerinde güvenilenlere,T.Diektörlük dönemiminde TFF neden güvenmez.

Süper Lig’de görev alan Türk T.Direktörlerini görmeyen gözler kör olsun!

Futbolculuk dönemlerinde güvenilenlere,T.Diektörlük dönemiminde neden TFF güvenmez.

Onca değerlerimiz dururken,neden Hidding?

Hiddig’in ve yabancı T.Direktörlerin geçmişte neyini gördük ki,şimdi neyini göreceğiz?

Son yıllarda gazetelerin en kötü haberi,Guus Hidding,Türk Milli Takımı’nın başına geçiyor haberleriydi bence..

Dünyanın önemli medya kuruluşları da bu haberi manşete taşıdı.Neymiş efendim;Guus Hiddink'in Liverpool ve Fildişi Sahili yerine Türkiye'yi tercih etmiş.Okyanus ötesi ülkeler bile bu kötü habere önem verip yayınladılar.. 'Hiddink Türkiye'de görev alıyor'  başlıkları uçuştu durdu.UEFA ile FİFA’da sevdi bu haberi..

Rekor bir ücretler Milli takım başına getirilmeye çalışılan Hidding’i nedense ben sevemedim.

Resmi açıklama yok ama 4 milyon Euro’ya yakın rekor bir ücret alacakmış,1 Ağustos’tan sonra da görev başlayacakmış.Rusya’da 8 Milyon  Euro iken Türkiye’de neden yarı fiyatı az? Başrılı olursa fiyat artacakmış.Başarılı olmayacağı baştan belli olmayan,şüpheli birine ,yerli değerlerimiz dururken neden bu kadar rekor ücret?

Şöyle 90 lı yıllarda FB başındaki Hidding’in bugün Amatör Küme’de mücadele eden Aydınspor’dan 6 gol yemesi sonucu Türkiye’den nasıl gittiğini görüyorum.

Uzun süre belirsizlik içinde kıvranan TFF,sonunda bula bula onca değerlerimizi görmemezliğe gelerek,bu kötü haberlere sebep oldu..

Şu an yurdumuz içinde T.Direktörlük yapan kendi öz çocuklarımız içinde Hidding’in emeği yok.Olsa neyse; “Hocaları geldi” deriz.

Sn.Terim’in Meclis araştırmasına da konu olan ücreti ise 1.5 Euro’ydu.

Hiddig’in tartışma yaratan bir durumu da yardımcılarının Hollandalı olması.Dahası Türkiye’nin hem parasını alacak,Türk antrenörlerine de bir şey öğretmeyecek.Eski yabancılar böyle değildi.Yardımcılarını Türk gençlerinden seçerdi.

Süper Lig’de görev alan Türk T.Direktörlerini görmeyen gözler kör olsun!

Kendi değerlerimde duyduğum güveni,Hiddig’te ve bir başka yabancı hocada duymadığım için,TÜRK Milli Takımı’nı isteyerek destekleme arzumdan beni mahrum edecekleri şimdiden kınıyorum.Hiç bir zaman da yerli T.Direktörlerimizin görev almadığı Türk Milli Futbol Takımı’nın Zeki AL olarak yanında olmayacağım..(Zeki AL)

 

 



Etiketler : Zeki, Al, Hidding'e, Karşı, Çıktı,


Bu Haber Toplam 7395 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: