Ana Sayfa » Güncel »
Çotanakspor'dan Süper Gece
26 Ocak 2011 Çarşamba 22:22
Gemlik'te kurulan ve bu yıl sportif mücadeleye başlayan Gemlik Çotanakspor, Atatürk Spor salonunda muhteşem bir gece düzenledi.

   Gemlik’in takımı olan ve Giresunlular Derneğinin desteklemiş olduğu Çotanakspor’un gecesine Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe, İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, 22.Dönem Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Bursa ASKF Başkanı Cemal Vardar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Refik Yılmaz, Abdurrahman Tığ, Muzaffer Deniz, Gökay Bilir, Aydın Bayraktar, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Güvendi ve Ercan Barutçuoğlu,  Büyükşehir Belediyespor Başkan Yrd. İlhan Satık, AKP İlçe başkanı Necdet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ayten Çipli, MHP İlçe başkanı Mehmet Kayaoğlu, SP ilçe başkanı Sedat Özmen, HAS Parti ilçe başkanı Emir Kantur ile diğer siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek temsilcileri, spor kulüplerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede konuşan Gemlik Çotanakspor Başkanı Cemil Karataş, kulübe maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasına Çotanakspor’un neden ve nasıl kurulduğunu anlattı.

         Gemlikli Çotanaklardan Bakan Çelik’e Sevgi Seli

   Salona girişte ve çıkışta vatandaşların büyük  ilgisiyle karşılaşan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesinin spora vermiş olduğu destekleri anlatarak Çotanakspor’a da gerekli desteğin verileceğini söyledi. Bakan Çelik’in bu sözlerine karşılık Başkan Altepe ise Gemlik Çotanakspor Klüp Başkanı Cemil Karataş’ın elini havaya kaldırarak birlik ve beraberlik içinde destek olacaklarının sözünü verdi.

         Plaketler ve Açık Arttırma

   Gemlik Çotanakspor’a maddi ve manevi anlamda katkıları olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Karadeniz’e plaketini 22.Dönem Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Çelikler Yapı’ya MHP İlçe Başkanı Mehmet Kayaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye plaketini Gemlik Çotanakspor Başkanı Cemil Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı’ya plaketini Bursa ASKF Başkanı Cemal Vardar verdi.

   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, amatör spor kulüplerine her zaman destek olduklarını belirterek Çotanakspora da Büyükşehir olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.

   U-17, U-18, U-19 ve A takım olmak üzere takımlara forma reklamı veren İşadamları Hasan Okumuş, Kazım Güzel, Tevfik Yılmaz ve Halit Uslu’nun plaketini ise Devlet Bakanı Faruk Çelik verdi. Bakan Çelik, formalara reklamı vererek destekte bulunan işadamlarına teşekkür etti.

   Plaketlerden sonra açık arttırmaya geçildi. Açık arttırmayı Sağrak Gölü ağası Hasan Okumuş başlatırken, Giresunsporlu futbolcuların imzasını taşıyan formayı Bakan Çelik, 5 bin TL’ye alırken, Giresunsporlu futbolcuların imzalamış olduğu topu ise Başkan Altepe 5 bin TL’ye aldı.

      Eğlence Vakti

Coşkulu bir şekilde başlayan gecede yöresel sanatçılardan Yusuf Tepe, Kazım Çakır, Bayram Dalsız ve Şerif Pir’in yanında THM Sanatçısı Bahar, Hicabi Şenlikoğlu ve Yılmaz Turan’ın söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlileri eğlendirdiler. Coşkuyla başlayan gece coşku içinde son bulurken, geceye katılanlar geç saatlere kadar karşılama ve horonlar oynadı. Kısa bir zamanda yapılanan, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerini keşfedip öne çıkartmak için kurulan Gemlik Çotanakspor’un gecesi birlik ve beraberlik içinde son buldu.



Kaynak: Gencay Yılmaz Etiketler : Çotanakspor'dan, Süper, Gece,


Bu Haber Toplam 12489 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: