Ana Sayfa
Yüksek Puanla Tercihe Ödül
26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:54
GDB Başkanı Halil Kütük'ün ABD seyahati sırasında,New York Giresunlular Derneğinde yaptıkları toplantıda alınan karar gereğince bazı faliyetler birlikte desteklenecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan, New York Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin "Giresun Dernekleri Birliği Başkanımız Sayın Halil Kütük'ün Amerika seyahati sırasında bizleri de ziyaret etmesinden dolayı büyük bir onur duyduk. Giresun Dernekçiliğinde çok önemli hizmetleri gerçekleştiren, Giresun Dernekleri Birliği'nin yönetimine teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Başkanımız Halil Kütük ile yaptığımız toplantıda, Giresun Üniversitemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve öğrencilerimizin Üniversitemizi tercih etmelerine katkı sağlamak amacı ile bir ödüllendirme faaliyeti yapmaya karar verdik. Bu düşünceden hareketle; Üniversitemize en yüksek puan ile kayıt yaptıran üç öğrencimizi, iki sivil toplum kuruluşu olarak ödüllendireceğiz. New York Giresunlular Derneği olarak bundan böyle de eğitim ile ilgili faaliyetlerimize özel bir yer vermek istiyoruz. Bu vesile ile tercihlerinde üniversitemize kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, hemşerilerimize ise selam ve saygılarımızı gönderiyoruz" dedi.

New York Giresunlular Derneği'nde yapılan toplantıya; Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük, New York Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin, 2. Başkan Oktay Top, Başkan Yardımcısı Eşref Bodur, Basın Danışmanı Mustafa Kahveci, Yönetim Kurulu üyeleri Muammer Özdemir, Akın Aydın, Yücel Özdemir, İsa Çıtlak, İlhami Aslan, Adem Kılınçaslan, Turan Uzun,

Denetleme Kurulu Üyeleri; Aziz Çolak, Refik Yılmaz, Mustafa Akkaya, Ecevit Demir, Ömer Aydın, Osman Nuri Kır,

Disiplin Kurulu Üyeleri; İzzet Cebeci, Halit Macun, Muhammed Aydın, Eren Çağlar, Özgür Şahin, Çağlayan Aydın, Ömer Çolak ile üyeler, Mustafa Dorak, Mustafa Çayan, Mehmet Uzun, Turgut Uzun, Hüseyin Kadıoğlu ve Ümit Özdemir katılmıştı.



Kaynak: yağlıdere Etiketler : Yüksek, Puanla, Tercihe, Ödül,


Bu Haber Toplam 6166 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: