| Ana Sayfa |
Ak Parti Bayrampaşa SKM Başkanı hemşerimiz Kemal Kıdıl bölgesindeki Giresunlularla istişare toplantısı yaptı.
Bayrampaşa'da yapılacak olan geniş katılımlı yemekli Giresun toplantısı öncesi mini bir kahvaltı organize eden Ak Parti Bayrampaşa SKM Başkanı hemşerimiz Kemal Kıdıl çevre ilçelerimizdeki Giresun hareketinden Bayrampaşa ilçemizinde mutlaka istifade etmesi gerekir dedi.
26 Mayıs Perşembe günü akşam saat 20.00 de yapılacak olan yemekli toplantı öncesi durum değerlendirme kahvaltısında biraraya gelen Giresunlular büyük buluşmaya hazırlanıyor.
Kahvaltı Bayrampaşa Ada Park içindeki Ziya Şark sofrasında samimi bir havada gerçekleşti. Geleceğe dönük Bayrampaşa'daki Giresun yapılanmasının ana hatları çizildi.
Kahvaltı sonrası birlikte olmaktan duyulan mutluluk katılımcıların yüzlerine böyle yansıdı. Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Bayrampaşa'da, Giresun, Toplantısı, |
||
Bu Haber Toplam 13218 Defa Okunmuştur |
|
Diğer Haberler:
|






Topal Osman Ağa'nın Gerze Baskını
MHP Giresun'a Rafineri Kuracak
Karabulduk'a Hayran Kaldılar
Gezmiş, İçinizden Biriyim Dedi
Espiye'li Hakkı Çakır DP'den Aday
Osman Köksal'dan Sevgi Yürüyüşü
Zeytinburnu'nda Giresun Gecesi
Murat Özkan'dan Miting Teşekkürü
Hasan Ali Güngör'den Mektup
MHP'nin Fındık Politikası
40 Yılda Türkiye ve Giresun
Batum, İnce Eleyip Sık Dokuyacağız
Marmaray'da, Eğribel'i Düşündü
CHP Lideri Giresun'da Konuştu


