Ana Sayfa
Yahya İpek'ten Birlik Mesajı
03 Şubat 2011 Perşembe 08:02
Yaklaşan TİRDEF Kongresi öncesinde Başkan adaylarından Yahya İpek tüm Tireboluluları ziyaret ederek birlik mesajı veriyor.

Tirebolu Federasyonu (TİRDEF) 'te kongre heyecanı.

6 Şubat Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde, Gaziosmanpaşa'da Ataköylüleri ziyaret eden İpek, derneği veya kongrede oyu olsun olmasın, herkesi ziyaret ederek, kongreyi kazanması halinde tüm Tireboluluları TİRDEF çatısı altında buluşturmayı hedefliyor.

Kazanan Tirebolu olsun sloganıyla yola çıktıklarını ve bu uğurda ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyleyen İpek, Ataköylülerin iki adayla seçime gitmek Tirebolu'ya zarar vermez mi, sorularına bizim açımızdan kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir, seçimin sonucu ne olursa olsun biz her zaman Tireboluluların birliği için çalışacağız dedi.

Tirebolu Ataköylüler yeniden dernek kurma çalışmalarının devam ettiğini, bu aşamada TİRDEF tüzüğü gereği kongrede oy kullanmalarının söz konusu olmadığını, ancak Başkan adayı Yahya İpek'in söylemlerini desteklediklerini, derneklerini kurdukları zaman şartlarında uygun olması halinde TİRDEF'e katılabileceklerini söyleyerek kongrede Başkan adayı Yahya İpek'e başarılar dilediler.

   Yahya İpek tüm Tireboluluları kongreye davet etti.

*******************

TİRDEF'in genel kurul haberi.

TİRDEF Yönetim Kurulunca alınan karar gereğince 2. Olağan Genel Kurul toplantısı Üsküdar Altunizade Kültür Merkezi'nde 6 Şubat Pazar günü saat 13'de başlayacak.

Federasyon tüzüğü gereğince iki yılda bir yapılması gereken genel kurulun ilki 2008 Kasım ayında Çavuşbaşı Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılmış ve Prof. Dr. Halit Keskin başkanlığa getirilmişti.

6 dernek tarafından kurulan TİRDEF kısa sürede üye sayısını 10’a çıkararak ilk genel kurulunu yapmıştı. Daha sonra katılan üyelerle bugün itibariyle üye sayısı 18’e ulaşmış oldu.

Aşağıdaki gündemle yapılacak olan genel kurulda yönetim kurulu üye sayısını düzenleyecek madde dışında birkaç maddede tüzük tadilatı yapılacak.

GÜNDEM
1 - Açılış ve yoklama,
2 - Kongre Başkanlık Divanı seçimi,
3 - Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
4 - Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının ayrı ayrı okunması ve müzakeresi,
5 - Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibrası,
6 - Tüzük Tadilatının Görüşülerek Kabulü,
7 - Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması,
8 - Yeni Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
9 - Dilek ve Temenniler,
10 - Kapanış.


Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Yahya, İpek'ten, Birlik, Mesajı,


Bu Haber Toplam 7051 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: