Ana Sayfa
Vali Yaman'dan Örnek Davranış
16 Aralık 2010 Perşembe 08:30
2 kızını ve 1 oğlunu kaybeden aileyi Vali Yaman, yerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi.


Giresun'un Yağlıdere İlçesi'nde geçtiğimiz yıl Kasım ayında meydana gelen heyelanda iki kızını kaybeden Özdemir ailesi bu seferde bir oğlunu trafik kazasına kurban verdi. Vali Yaman, acılı aileyi yerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi.
Yağlıdere'ye bağlı Kanlıca Köyü'nde geçen yıl meydana gelen heyelanda kızları Seher ve Güleri kaybeden kendileri de yaralı kurtulan Özdemir ailesi yine acı bir haberle yıkıldı.
Ailenin erkek çocuklarından Aşkın Özdemir (34) geçen hafta Espiye'nin Arpacık Köyü'nde çalıştığı firmaya ait 28 K 0231 palaklı kamyonla, başka bir araca yol vermeye çalışırken yolda gelen göçme sonucu aracıyla beraber şarampole yuvarlanarak yaşamını yitirdi. Özdemir'in eşinin 7 aylık hamile olduğu bildirildi.
Giresun Valisi Mustafa Yaman ve İl Emniyet Müdürü Cemal Levent Kanlıca Köyüne giderek acılı aileye taziyelerini iletti.
Kazada hayatını kaybeden Ömer Aşkın Özdemir’in hamile eşi Günay Özdemir, Baba Mustafa Özdemir ve Anne Fatma Özdemir’e başsağlığı dileyen Vali Yaman, ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için Espiye Kaymakamı ve Yağlıdere Kaymakam Vekili Mithat Gözen’e talimat verdi.
www.yenitirebolu.com


Etiketler : Vali, Yaman'dan, Örnek, Davranış,


Bu Haber Toplam 7405 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: