Ana Sayfa » Dernekler
Ümraniyeli Giresunlular İftarda Buluştular
01 Ağustos 2013 Perşembe 04:01
Ümraniye Belediyesi'nin hemşeri dernekleri etkinlikleri çerçevesinde Ümraniye'li Giresunlular derneği üyeleri ve dostları Ümraniye nikah salonun da iftar programında bir araya geldiler.

ÜMRANİYELİ  GİRESUNLULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 

Ümraniye Belediyesi’nin hemşeri dernekleri etkinlikleri çerçevesinde Ümraniye’li Giresunlular derneği üyeleri ve dostları Ümraniye nikah salonun da iftar programında bir araya geldiler.

  

Kalabalık bir misafir kitlesinin katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Ümraniye’li Giresunlular Dernek başkanı Numan Kasap mübarek ramazan münasebetiyle bir araya gelmenin mutluğunu yaşadıklarını belirtirken “Ümraniye’de hatırı sayılı bir Giresun topluluğu yaşıyor. Bu topluluğun boş olmaması gerekiyor. Bir araya gelerek daha güçlü sesimizin çıkmasını sağlamalıyız. Ümraniye’de artık yönetimsel ve idari kadrolarda daha fazla hemşerilerimizin olması gerekiyor. Bu koskoca metropol’de Giresunlu nüfusunun ilk Üç’de olmasının verdiği sinerjiyle beraber, çalışıp hak ettiğimiz değeri almayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can bey’e sunmuş olduğu imkanlardan dolayı yönetim kurulum üyeleri ve hemşerileri adına teşekkür eden Kasap “Uzaktan ve yakın dan iftara teşrif buyuran Giresunlulara ve Giresun dostlarına da ayrıca teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

Bizlerde gazetemiz olarak sayın Numan Kasap başkana ve yönetimine başarılar dileriz .

 

Yemek sonrası Ümraniye meydanında bulunan Giresunlular derneğinin  standında Giresun dondurması fındık ve dut kurusu ikram edilirken bu muhteşem iftar programına; Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can, Başkan yardımcıları  Enver Sedat Çakıroğlu, Mustafa Küçükkaptan, Mustafa Özdemir, Giresun Platform başkanı İsmail Serkan Gezmiş,

Kartal Giresunlular dernek başkanı Reşat Dandin, Giresun Platform başkan yardımcısı Cengiz Demirkaya, Ümraniye belediye meclis üyeleri Sebahattin Kepceoğlu, Çetin Karaca, Girdef başkanı Sıtkı Ada, Sultanbeyli Giresunlular dernek başkanı Hüseyin Dursun, Giresun Federasyonun’dan Aydın Kömürcü, Ümraniye AKP  ilçe yönetim kurulu üyesi Müşaver  Çolak, Av Serkan İnanoğlu, Nurten Aysu, Muharrem Balık, CHP Ümraniye ilçe yöneticileri Meltem Gürsoy, Necmi Bıçakcı, Velişan Yerli, Ali Haydar Bıçakcı, Dereli Taşlıca köyü derneğinden Mustafa Akdaş, Bülent Aslan, Ulaş Karakaya, Ümraniye Gündem gazetesi imtiyaz sahibi Kerim Öztürk, Bilişimci Orhan Koç, Görele Dondurması Hüseyin Avcı’nın yanı sıra çok sayıda davetli misafir katıldı.

 

Haber :Aydın Kömürcü

 

 


 



Etiketler : Ümraniyeli, Giresunlular, İftarda, Buluştular,


Bu Haber Toplam 9138 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: