Ana Sayfa » Dernekler
ÜSKÜDAR GİRESUNLU'LAR DERNEK BAŞKANI RAHMAN KARAHAN OLDU
06 Mayıs 2021 Perşembe 01:13
ÜSKÜDAR GİRESUNLULARDA RAHMAN KARAHAN DÖNEMİ

 

Gerçekleştirilen 2. Kongre ile birlikte öncelikle görevi devraldığımız yönetim başkanımız Coşkun Çalık Bey, Kurucu Kadın Kolları Başkanımız Özgür Karaman ve şimdiki başkanımız Yeter İncirkuş Hanımefendiye ve Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Esra Selvan Hanımefendiye  şimdiki başkanımız Ersin Ahmet Öztürk kardeşime tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Bununla birlikte üç kademede  başkanları ile beraber yol yürümüş her kademedeki Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerine, Üsküdar’ın Giresunluları olarak göstermiş oldukları tüm katkı ve katılımlarından dolayı gönülden teşekkür ediyorum, Allah her birinden razı olsun.

Hiç şüphe yoktur ki bir bayrak değişimi gerçekleşse de tam bir birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle yine el ele, kol kola kaldığımız yerden devam edecek, yine başarılı çalışmalara Üsküdar Giresunlular Derneği çatısı altında imza atacağız.

Yapılan kongre ile yeni yönetimimizi oluşturduk ve de yeni yönetimle birlikte yapılan yoklama ve istişareler sonucu Üsküdar Giresunlular Derneği’nin Yeni Dönem Başkanı olarak uygun bulunduk.

Bugünden itibaren Allah izin verirse bize güvenen insanları mahcup etmeyerekten Milli ve Manevi değerlerimize, örf ve adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize en güzel şekilde sahip çıkarak Üsküdar’da yaşayan hemşerilerimizin eli ayağı, gözü kulağı olacağız.

Üsküdar’da yaşayan hemşerilerimizin, ticarette siyasette ve bürokrasi de nüfusu kadar hak ettiği nüfusa sahip olması noktasında kararlı olacağız.

Bunu gerçekleştirirken bir dernek kimliği taşımanın bilinci ile siyasi olmadan, tarafsız kalan çizgimizi değiştirmeden vatan haini olmayan tüm siyasi partiye gönül vermiş hemşerilerimiz ve bizim gibi düşünen ya da düşünmeyenleri ayni samimiyet, aynı muhabbetle kucaklıyor olacağız.

Bu konuda hiçbir Giresunlu hemşerimizin şüphesi olmasın ve emin olmalılar ki bize verilen bu görevi hakkıyla en iyi şekilde tamamlayıp bizden sonraki yönetime devir akdini yine ilk günkü kararlılıkla gerçekleştireceğiz.

Bu konuda tüm kamuoyunun huzurunda sizlere sözünü vermekteyim.

Sizlerle yeni yönetim kurulumuzu paylaşırken üç kademede görev almış ya da resmi görev alamasa da desteğini esirgememiş bu derneğe emek vermiş herkese açık yüreklilikle teşekkürlerimi arz ediyorum.

*Üsküdar Giresunlular Derneği Başkanı*

Rahman KARAHAN

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3505 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: