Ana Sayfa » Dernekler
Trakya Giresun Derneği Faliyette
11 Haziran 2011 Cumartesi 15:06
Çorlu'da kurulu bulunan Trakya Giresunlular Derneği faliyetlerine devam ediyor.

Çorlu'da kurulu bulunan Trakya Giresunlular Derneğinin ismi ilk kurulduğunda Çorlu Giresunlular Derneği idi. Daha sonra Trakya'da tek olması sebebiyle ismini değiştirerek Trakya Giresunlular Derneği oldu.

 

Dernek Başkanı Alucra'lı hemşerimiz Hasan Ekiz " faliyetlerimiz devam ediyor, Çorlu'da yaptığımız geceden sonra Çerkezköy polisevinde Trakya'da bulunan işadamlarımıza ve bürokratlarımıza bir yemek verdik. Bir çok işadamı ve bürokratımız bu sayede tanışmış oldu. Çok iyi bir katılımla yaptığımız bu yemeğe katkısı bulunan hemşerilerimize dernek adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca 5 Haziran Pazar günü dernek üyelerimizle Çanakkale Şehitliğine bir ziyaret gezisi yaptık. Bu gezimizde hemşerilerimizin oldukça duygulu anlar yaşadıklarına şahit oldum, tüm faliyetlerimize katılan hemşerilerimize de ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 

Ayrıca Trakya Giresunlular Derneği Osmanlı Eğitim Kültür Sanat Derneği ile Giresun'da sınava girecek 7.ve 8. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlanması için yaprak test ve sınav kitapçıklarını Giresun il milli eğitim müdürlüğüne teslim etti.

Trakya Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Ekiz bir yandan da kendi köyü ile ilgili faliyetlerine devam ediyor. Alucra'lı hemşerimiz Ozan Arif'inde köyü olan Yükselen Köyü'nde ilk defa şenlik yapılacak. Ozan Arif'inde katılması beklenen şenliğe Giresun, Alucra ve Yükselen Köyün'den yoğun katılım olması bekleniyor.

ŞENLİK : 10 Temmuz Pazar Günü,

09.00 - 20.00 Saatleri arası,

Alucra Yükselen Köyü,

Kurnu Yaylasında yapılacak.

İrtibat : Hasan Ekiz 0532 340 96 28



Etiketler : Trakya, Giresun, Derneği, Faliyette,


Bu Haber Toplam 8728 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: