Ana Sayfa » Dernekler
Tirebolu Kültür Sanat Günleri
02 Nisan 2013 Salı 18:51
Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) tarafından düzenlenen kültür ve sanat günlerinin 4.'sü 28 Nisan 2013 Pazar Günü Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapılacak.

4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nde bu yıl yine Tirebolu’nun değerleri anılırken, panel, yerel halk kültüründen iki çarpıcı gösteri, halk oyunları, Giresun ve Tirebolu Türküleri Dinletisi, sergiler ve kemençe dinletisi yer alacak.

Yöresel yemek kültürünün tanıtılacağı 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nde bu yıl Tirebolu’nun yetiştirdiği değerlerin anılmasına devam edilecek. Ancak bu yıl aramızdan ayrılan bir değerimiz yanında, “İnsanlar Yaşarken de Anılmalı” düşüncesinden hareketle bir önemli değerimizi daha anacağız.

28 Nisan’da saat 12.00’da başlayacak ve 20.00’a kadar devam edecek Kültür ve Sanat Günleri’nde bu yıl kısa bir süre önce kaybettiğimiz değerli bürokrat ve spor adamı Nadir Yapsakaloğlu ile Tirebolu’ya İletişim Fakültesi’nin kazandırılmasında büyük emeği olan Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu anılacak.

Tirebolu kültürünün İstanbul’da ve yurt genelinde tanıtılmasını amaçlayan 4. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’ne tüm hemşerilerimiz yanında Tirebolu’yu tanımak isteyen herkesi davet ediyoruz.



Kaynak: tirdef.com.tr Etiketler : Tirebolu, Kültür, Sanat, Günleri,


Bu Haber Toplam 7938 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: