Ana Sayfa
Tirebolu Belen Köyü Kongresi
18 Ocak 2011 Salı 08:17
Tirebolu Belen Köyü Derneği kongre yaparak yönetimde değişiklik yaptı.

   Dernek Başkanı Zübeyir Pek, emekli olduğunu, bundan sonra büyük oranda İstanbul dışında yaşayacağını beyan ederek yönetimde görev almak istemediğini beyan edince Hilmi Somuncu başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.

   Belen Köyü Derneğinin 2 Ocak Pazar günü yaptığı kongrede aşağıdaki isimler yönetim ve denetleme kurulunda görev aldılar.

   Yönetim Kurulu Başkanlığına Hilmi Somuncu,

Başkan Yardımcılıklarına Hüseyin Büyüktürk,

Volkan Aydın,

Muhasipliğe İsmail Somuncu,

Sekreterliğe İbrahim Aydın,

 Üye: Turgay Semiz ve Mehmet Büyüktürk seçilirken

Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Doç. Dr. Salih Somuncu,

Necip Kanbur ve

İsmail Semiz seçildiler.

 

   Eski Dernek Başkanı Zübeyir Pek, yeni oluşan yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi ve geçmişte kararların kolektif olarak alındığını anlatarak derneğimizin bu günlere zor geldiğini söyledi.

   Zübeyir Pek, elinden gelen her türlü çabayı harcadığını, ancak dernek üyelerinin duyarsızlığı nedeniyle kırgınlığını ifade etti. Dernek üyelerinden yeni oluşan yönetime destek vermelerini rica ederek kendisinin de destek olacağının sözünü verdi. Zübeyir Pek, ayrıca tüm üyelerden helallik isteyerek yeni yönetimden mutlaka bir dernek merkezi satın almalarını rica etti.

   Yeni Dernek Başkanı Hilmi Somuncu Eski Dernek Başkanı Zübeyir Pek’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek derneğin yaşaması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.



Etiketler : Tirebolu, Belen, Köyü, Kongresi,


Bu Haber Toplam 18091 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: