Ana Sayfa » Güncel »
Taraftar İstesin Alacağımı Sileyim
01 Ağustos 2010 Pazar 16:58
Giresunspor'un eski hocası Levent Eriş'ten müthiş sözler.

Eriş ; Giresun’daki bazı kurumlar, şimdiki yönetime gösterdiği ilgiyi bizlere de gösterse, Giresunspor şimdi Süper Ligdeydi”

Geçen sezon Giresunspor’u  çalıştıran Levet Eriş’in  Boluspor Kulübünde misafiri olduk.

Giresunspor’u  çalıştırdığı dönem ile ilgili basında adına çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirtti. Kendisi ile kimsenin görüşmediğini, ancak basında olur olmaz demeçler verildiğini, Giresunspor taraftarı ile arasını hiçbir gücün bozamayacağını belirten Levent Eriş ile enine boyuna konuştuk.

   Hocam Giresunspor’un size borcu ne kadar ?

Borç az-çok benimle bir ilgisi yok. Avukatların  çıkardığı borç. 176 bin TL civarında sanırım.

9 ay evimden ailemden uzak kalarak hak ettiğim bir para bu. Sn. Olgun Peker istesin, alacakla verecekle işim olmaz. Beni çok yakından tanıyan Giresunspor  taraftarı istesin. Ben bu alacağı 176 kuruşuna kadar silerim.

 

   Sizler Giresunspor’dan emeğinizin  karşılığını alamadınız mı ?

Giresunspor’a emek vermiş ama emeğinin karşılığını alamamış biri olarak konuşuyorum.

9 ay Giresunspor’un  başarısı için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Kimse emeğimize saygı duymadı. Yeni yönetimden çıkıp bir arkadaş bizleri arama gereği duymadı. Aldığımız Ramazan Sal,  Sefa 50 bin, 60 bin TL alacaklı topçular. Almasın mı? Bu kadar emek sarf etmiş. Memleketinden çıkarken Giresunspor’a  transfer olduğunu söylemiş. Onun da yolunu gözleyenler var. Onun da umutları var. Taraftar istesin sadece benimkini değil, bu futbolcu ları da alacaklarını sildiririz.

   Giresunspor’a için TFF bir talimatınız oldu mu ? ” Param tahsil edilmeden Giresunspor’a lisans çıkartmayın” dediniz mi ?

Zeki bey, bu sözler çok ayıp sözler. Bunu hiçbir hoca bunu yapmaz. Bizler alacaklarımız için ne kolaylık gerekiyorsa yapmak için Sn.Peker’e söz verdik. Benim böyle bir düşüncem olsa, sezon biterken, yada bittikten hemen sonra avukatlarıma talimat verirdim. Sonra bizler Sn. Peker’in Giresunspor’a  başkan olmayacağını baştan biliyorduk. Giresunspor’a lisans çıkarılmaması için 2 ay önce harekete geçerdim. Ödemeyi almadan da  Giresunspor lisans çıkartamazdı. Federasyon öncelikle T.Direktör alacaklarını işleme koyar.. Bunlar yakışıksız sözler. Basında da bu tür yazılar çıkmış. Şahsen üzüldüm!

   Bir de Boluspor’a, Giresunspor’dan gelen topçular var..

Geçen yıl Sefa’yı Giresunspor’a ben aldırmıştım. Gencer ise benden ayrılmak istemedi. Geleceğini düşünen genç bir evladımız. Adamlar nereyi tercih ediyorlarsa oraya gidebilir. Bu isteklerine kim engel olabilir ki!

Fabiano meselesine gelince. Menejeri Karşıyaka’dan Fabiano’dan fazla para istemiş. Topçuya verdiği paradan fazla ücret isteyen menejer, daha dünyada görülmedi! Karşıyaka bu transferi istemedi. O da Boluspor’u tercih ederek gelmek istedi. Bolu kimsenin topçusunu zorla almış falan değil…Bu tür yanlış anlaşılma ve anlatımlara da inanmayın!

   Boluspor Lige nasıl hazırlanıyor ?

“Bu Sene O Sene”  Bolu’nun beklediği yıl bu yıl.  İddialı, hefefli bir şekilde Boluspor lige eksiksiz hazırlanıyor. Biz teknik heyet olarak Boluspor’un alt yapısında değişiklik istedik. Bolu yönetimi de kabul etti. Destek verdiler. Boluspor’u eski parlak günlerine döndürme gayreti içindeyiz. “Küçük Şehrin Büyük Öyküsünü” yeniden yazmak istiyoruz” Giresun’dan sonra gördüğüm en ateşli taraftar Boluspor’da var. Çok heyacanlılar. Uzun yıllar özlemi çekilen  Süper Ligi istiyorlar. Ben hedefi olan bir hocayım. Bu taraftar ile bir üst ligi düşünüyoruz.  Boluspor ilk beşin içinde olmayı hedefledi. Genç bir kadromuz var.

    Bu sezon Bank Asya 1.Ligini nasıl görüyorsunuz ?

Çok farklı bir yıl olacak! Yabancı sayısının Süper Ligde 10’a çıkması, boşta kalan süper lig oyuncuları Bank Asya 1.Lig’e koştu. Maç yayınlarının artması, 1. Lige olan ilgiyi daha da artıracak. Her takım güçlü. Akhisar Belediye sürpriz takımım. Geldikleri yerden Buca gibi uzak ara geldiler. Ankaraspor, Adanaspor, Altay, Karşıyaka ve Karadeniz takımları güçlü kadrolar oluşturdu. Giresunspor’da çok deneyimli ve futbolculuk ile antrenörlük yılları başarılarla dolu. Giresunspor çok iyi de kadro kurdu. Çok zevkli ve mücadeleli, ilk 6’ya son maça kadar kimin gireceği belli olmayan bir sezon geçireceğiz. Bank Asya 35 milyon nüfusa hitap eden bir lig. TRT iyi misyon üstlendi. Kalite her geçen yıl daha da artacak.

    Gelelim Giresunspor-Boluspor maçına !

Evet sezonun ilk maçı, ilk deplasmanı Giresunspor’un misafiri olacağız. Şunu peşin söylüyorum. Bu maçı kaybeden bir şey kaybetmez. Daha önünde 33 maç var! Dostluk içinde geçecek bir maç diye düşünüyorum. Yıllardan bu yana süregelen Bolu, Giresun taraftar kardeşliği var. Ben Giresunspor taraftarlarının tribünden Levent Eriş’i de, Hüsnü Özkarayı’da, Aydın’ı da, Ömer’i de, Fatih’i de Fabiano’yu da, Gencer’i, Özgür’ü de trübünlere çağıracağını biliyorum. Giresunspor taraftarı bu maçta gösterilmesi gereken en üst düzey misafirperverliğini gösterecektir. Spor yapıyoruz. Ucu bucağı sonlanmayan spor. Spor insanlar var oldukça bitmeyecektir. Dostluklarda bitmesin. Giresunda tanıdık, tanımadık herkese selam gönderiyorum. Giresunspor’a da başarılar diliyorum..

   Levent hocam Son Sözleriniz !

Şimdiki Giresunspor yönetime gösterilen ilgi,  geçen yıl bizlere gösterildeydi, Giresunspor şimdi Süper Lig’deydi. Geçen yıl ne Belediye, ne valilik nede başka bir kurum gerekli ilgiyi bizlere göstermedi. Gerçeklerin yazıldığı Konya deplasmanı bile yanlış anlamalara yol açtı.

Evimizde Gaziantep B.B. maçı öncesi Giresun’da bir kurum çıkıp, futbolcularıma bir moral yemeği dahi vermeyi akıl edemedi. Yönetim ve teknik heyet olarak çektiğimiz manevi ızdırap, futbolcularımı da etkiledi.

   Bizim Son Sözümüz !

Her gittiği takımda hedef belirledi. Çoğunda hedefine ulaştı. Takım taraftarları ile iyi ilişkilerini hiçbir zaman eksiltmedi. Her çalıştırdığı takımda taraftarlar ona tapıyor.Çalıştırdığı takımlarda futbolcular, teknik heyet, taraftar ve yöneticiler kadar şehrin kurumlarından da aynı heyecanı yaşamasını,destek vermesini bekledi. Kurumlardan ilgi görmese de, o her şeye boş veren bir yapıda olmadı.  Sezon başı koyduğu hedefe ulaşmak için daha çok çalıştı. Levet Eriş hocaya Boluspor renkleri altında da başarılar dileriz..



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Taraftar, İstesin, Alacağımı, Sileyim,


Bu Haber Toplam 6921 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: