Ana Sayfa
Taksim Giresun ve Rize ile Coştu
21 Ekim 2010 Perşembe 18:19
Fındığın başkenti Giresun ile çayın başkenti Rize Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'da kardeşlik gecesinde buluştu.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman Önderliğinde düzenlenen Kardeşlik Gecesi 19 Ekim 2010 Salı akşamı Taksim Gezi Parkında gerçekleşti

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman yaptıkları konuşmada birlik beraberlik ve dostluk mesajları verildi. 2 Rizeli sanatçının sahne aldığı gecede Yücel Öner ve Erdal Güvendi söylediği şarkılarla pisti tamamıyla doldurdu.Giresun Federasyonu Eynesil Kemaliye Köyü minik halkoyunları ekibi oynadıkları Giresun karşılaması,horon ve bıçak oyunu ile tüm konuklar, iki federasyon yönetimi ve turistlerden  tam not aldı.7 den 70 e herkesin horona ve eğlenceye doyduğu gece taksimde. Kemençe ve tulumun davetkar seslerine kulak veren Giresun ve Rizelilerin yanı sıra bir çok sayıda turistte kardeşlik gecesinde horon tepti.

Geceye Giresunspor As Başkanı ve Federasyonumuzun Başkan Vekili Mehmet KUĞU, Başkan Yardımcısı Hakan Arif AYIK, Temel BİLECEN, Hasan Hüseyin GÜNDOĞDU, Nejdet BEKÇİ, Nuri YILMAZ, Abdullah AKGÜN, Recep DÖNMEZ, Spor Komisyonu Üyesi Aydın KÖMÜRCÜ, Kastob Başkanı Hasan EKŞİ, İETT Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Genç KAYA, Muhittin ÇELİK, Metin RUŞEN, Sadi TOYGAR ve ismini sayamadığımız pek çok değerli konuklar katılım gösterdi.

Giresun’lu minikler mest etti.

Giresun’lu minikler yöresel Giresun Halk oyunları gösterileriyle tüm katılımcıları büyüledi federasyon başkanlarını ve halkı da oyunlarına dahil eden minikler gecede tam bir dostluk rüzgarı estirdi.

Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ‘’Fındıksız çay olmaz!’’ diyerek Rize Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman’a içinde fındık ve fındık ürünlerinin bulunduğu bir sepet hediye etti. Ahmet Yurtman’da bu ince davranışa içinde çay ve çay ürünlerinin olduğu bir paket ile karşılık verdi.

İki federasyon başkanı da Giresun ile Rizespor maçı arasında geçmişte  çıkan istenmeyen olaylar nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Rize Atmaca 1453 taraftar grubu Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a bir Rizespor forması armağan ederken. Marmara çotanaklar taraftar grubuda rize dernekler federasyonu başkanı Ahmet Yurtman’a üzerinde fındık ve çay vazgeçilmez ikili yazan Giresunspor forması hediye etti.Böylece gecede ‘’Rize’de bizim Giresun’da bizim’’ diye kardeşlik mesajı verdiler.

Federasyon başkanlarının birlik beraberlik ve dostluk mesajları verdiği gecede Kültür başkenti İstanbul buna şahitlik etti

Kaçkar televizyonundan tüm Türkiye, bu örnek buluşmayı ekranları başında izlediler.

*******************************

ŞEBİNMEDYA- www.saditoygar.com un haberi.

GİRESUN-RİZE KOL KOLA....

ŞEBİNMEDYA GAZETESİNE TAKSİM MEYDANINDA İLGİ ODAĞI......

0-0-b064

Yaptığı organizasyonlar ile Giresun tanıtımında büyük rol oynayan Giresun Federasyonu, şimdide hedef büyüttü ve hedefi de büyük takdir topladı.

Fındığın başkenti Giresun ile çayın başkenti Rize Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'da kardeşlik gecesinde buluştular..

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman Önderliğinde düzenlenen Kardeşlik Gecesi 19 Ekim 2010 Salı akşamı Taksim Gezi Parkında gerçekleşti.Karadeniz'in doğası gereği hırçın dalgalar gibi coşan insanları Taksimde sevgi , Barış, Dostluk ve  Kültür için buluştular.

Hasan Turan başkanlığındaki, Giresun federasyonu, yönetim kurulunda bulunan hemşerimiz H.Arif Ayık ve yönetim kurulu ile Giresun'a ve Karadeniz insanına hizmette sınır tanımıyorlar ve yaptıkları etkinlikler ile milleti şaşırtmaya devam ediyorlar......

ŞEBİNMEDYA- www.saditoygar.com

 0-0-b065

0-0-b067

ŞEBİNMEDYA GAZETESİNİ, PROTOKOL DİKKATLE OKUYOR..

Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ''Fındıksız çay olmaz!'' diyerek Rize Federasyonu Başkanı Ahmet Yurtman'a içinde fındık ve fındık ürünlerinin bulunduğu bir sepet hediye etti. Ahmet Yurtman'da bu ince davranışa içinde çay ve çay ürünlerinin olduğu bir paket ile karşılık verdi.

İki federasyon başkanı da Giresun ile Rizespor maçı arasında geçmişte  çıkan istenmeyen olaylar nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Rize Atmaca 1953 taraftar grubu Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan'a bir Rizespor forması armağan ederken. Marmara çotanaklar taraftar grubuda rize dernekler federasyonu başkanı Ahmet Yurtman'a üzerinde fındık ve çay vazgeçilmez ikili yazan Giresunspor forması hediye etti.Böylece gecede ''Rize'de bizim Giresun'da bizim'' diye kardeşlik mesajı verdiler

8 Ekimde açılışı yapılan ve Şebinmedya'nında davetli olduğu, Rize tanıtım günleri, Taksim meydanında 24 Ekim Pazar gününe kadar sürecek..

21 Ekim Perşembe günü akşamı,Cengiz Kurdoğlu sahne alacak..

Kaçkar televizyonundan canlı yayınlanan, çalışkan, usta kameraman Müjdat Arslan'ın çektiği görüntüler ve canlı yayın ekibi ile tüm Türkiye, bu örnek buluşmayı ekranları başında izlediler.

Giresun Medya Platformu Başkan yrd. Şaban Kutlu ve vatangiresun.com sahibi Nuri Yılmaz Giresun Dernekler birliği başkanı Halil Kütük,KASTOP Başkanı Hasan EKŞİ, etkinliğe katılarak,bu önemli buluşmayı izlediler.

Tabiî ki bu İller bir araya gelirse ne olur,bol bol horon olur,eller tutuldu,Taksim meydanında ve ekranları başında bulunanlar kemençe ve tulum eşliğinde horoncuları izlediler.

ŞEBİNMEDYA- www.saditoygar.com

0-0-b066

Giresun medya platformundan Sadi Toygar ve Şaban Kutlu.

0-0-b069

www.vatangiresun.com un sahibi Nuri Yılmaz Şebinmedya Gazetesini inceledi.Emeği geçen arkadaşlarına teşekkür etti. 

0-0-b070

0-0-b068

ŞEBİNMEDYA- www.saditoygar.com

******************************

Giresun Federasyonu'nun resimleri.



Kaynak: Giresun Federasyonu Etiketler : Taksim, Giresun, ve, Rize, ile, Coştu,


Bu Haber Toplam 14845 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: