Ana Sayfa » Dernekler
Sultangazili Giresunlular Farklı
08 Mart 2011 Salı 19:58
Sultangazi Giresunlular Derneği Yönetimi Eğitimci Başkanı Abdurrahman Ada Başkanlığında tam kadro toplanarak yol haritası belirledi ve Sivil Toplum Örgütlerine örnek olacak kararlar aldı.

İstanbul Sultangazi Giresunlular Derneği İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi.
Yönetimin Tamamının Katıldığı Toplantıda Aşağıdaki Kararlar Alındı.

 15 mahalle de 15 günde 2000 üye hedefi açıklandı. Yönetim Kurulu  kendi arasında görev dağılımı yaparak mahalleleri paylaştırdı.
 Yardım ve insan kaynakları birimi oluşturuldu.
 Eğitim ve proje grubu oluşturuldu.
 Açılışa çağırılacak protokoller  belirlendi.
 Açılış tarihi olarak 19 Mart Cumartesi saat 14.00 belirlendi.
 Web sitesi açılması ve www.sultangazigiresun.com ismi alınması kararlaştırıldı.

 
 
Başkanımız Abdurrahman ADA’nın  verdiği mesaj aşağıdadır.

Sayın Giresunlu Hemşerim...

Sultangazili Giresunlular Derneğine , arkadaşlarımız tarafından layık görülerek başkan olmuş bulunmaktayım.

Görev yapacağım süre içerisinde, siz saygı değer Giresunlu Hemşerilerimle birlikte karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, dürüstlükten ayrılmadan, insanların imtihan vesilesi olan; şöhret, servet ve şehvetin olumsuzluklarına bulaşmadan, mesai saati kavramı düşünmeden, iş yaşantımızı özel yaşantımızdan önde tutarak gerektiğinde işimizi önemseyip ailemizi ihmal ederek çok başarılı hizmet üretme yolunda emek verecek olmanın  gönül rahatlığı ile bir göreve başlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayım.

İnsanları yönetmek anlayışı yerine, insanlarla yönetmek anlayışımızın;

aldığımız kararlarda ilgili tarafların görüşünü de dikkate alışımızın, söylemlerimizle eylemlerimizin aynı oluşunun; Toplam Kalite Yönetimi anlayışı çerçevesinde Planlama, Uygulama, Kontrol etme ve Önlem alma (PUKÖ) döngüsünü başarı ile uygulayışımızın; insanları çalışmalarında gösterdiği niteliklerle değerlendirişimizin; hizmet sunan ve hizmet sunulan herkese adil davranışımızın; her kademedeki yöneticiler olarak vizyoner  lider anlayışı ile görevimiz sırasında yol gösteren, gösterdiği yolda yürüyen ve yol olan davranışımızın; görevimizde %1 olumsuzluğu başarısızlık kabul ederek her kesimin mutluluğunu sağlama uğraşımızın  başarımızda en büyük etken olacağına inanıyorum.

Başarı ile yürüteceğime inandığım bu görevde bana güvenerek katkıda bulunan ve destek olan herkese, çalışmalarımızda bize desteklerini esirgemeyen, hoşgörü ve sevgi ile rehberlik yaparak bizleri yönlendiren, “marifet iltifata tabidir” anlayışı ile başarılarımızı alkışlayan ve diğer arkadaşlara örnek gösteren tüm dostlara yani ;

SİZ Sevgili  GİRESUNLULARA ,  Giresun Medyasına ve Yerel Basınımıza

en içten dileklerimle sevgi ve muhabbetlerimi bildiririm.

Not : Saygıdeğer Hemşerim, Herkes tanıdığı tüm dostlarını akrabalarını derneğimize üye yapsın, Unutmayalım ki; gücün ve başarının yolu örgütlü olmaktan geçer.

Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle saygılar sunuyorum.
 
ABDURRAHMAN ADA
Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı



Etiketler : Sultangazili, Giresunlular, Farklı,


Bu Haber Toplam 15684 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: