Ana Sayfa » Dernekler
Sultangazi İGEDER Yemek Verdi
25 Haziran 2010 Cuma 23:46
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) Sultangazi'deki Giresun'lu Eğitimcilere yemek verdi.Yemekten sonra müzik ziyafeti vardı.

SULTANGAZİ İGEDER ÜYELERİNE  YIL SONU VEDA YEMEĞİ VERDİ.

 

Yemeğe Sultangazi deki Giresunlu Eğitimcilerden yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

Programda yemekler yendi,  ardından protokol konuşmaları ve devamında müzik ziyafeti vardı.

Protokol konuşmasına Sultangazi İgeder Başkanı Abdurrahman ADA yaptı. Sayın ADA yaptığı konuşmada tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Birliğin, beraber olmanın öneminden ve güzelliğinden bahsetti. ADA Sultangazi Tıp Merkezi ile anlaşma yaptıklarını ve üyelerinin ücretsiz check – up yapacaklarını ve birde indirim kartları yapıldığını belirtti. Kartlar gecede dağıtıldı.

Sayın Abdurrahman ADA “Uzaklardaki 28 Kardeşim” projesinden bahsetti. Gelecek eğitim öğretim yılında Giresunlu öğrencileri İstanbul’a getirelim ve 2010 Kültür Başkenti kapsamında öğrencilerimize İstanbul’u tanıtalım dedi.

Ada, Sultangazi’deki Giresunlu öğrencileri tespit edip onlara eğitim noktasında gerekli rehberliği yapacaklarını söyledi.ADA, kendi yönetim kuruluna , üyelerine, katılımcılara ve protokole teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

 

İgeder Genel Başkanı Demircan YETKİN ise organizasyonu yapan Sultangazi İgeder Yönetim Kuruluna ve üyelerine teşekkür etti. Başkan gelecek eğitim eğitim öğretim yılı başlarında geniş katılımlı Sayın Milli Eğitim Bakanının davet edileceği bir organizasyon yapılacağından bahsetti.

İgeder Eş Başkanı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil ASILSOY , Organizasyonu yapan Sultangazi İgeder Üyeleri ve Başkan Abdurrahman ADA ya teşekkülerini belirtti. Sultangazi yeni ilçe olmasına rağmen Sultangazi İgeder’in gayet iyi çalıştığını ve üyelerini bir araya getirdiğini, problemlerine çözümler bulduğunu ve İGEDER’e dahi örnek olduğunu bizleri çalışmaya sevk ettiğini söyledi. Tüm ilçelerimizin Sultangazi İgeder gibi çalışması gerektiğini söyledi. Katılımcılara teşekkür etti.

İGEDER Kurucular kurulu başkanı ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif DEDE, başarılı çalışmaları ile gurur duyduğumuz Abdurrahman ADA yine güzel bir etkinlik yaptı kendisine teşekkür ederim dedi. Ayrıca bizim öğretmenlerimizi de davet etti ilçede birbiri ile görüşemeyen arkadaşlarımız burada birbirini tanıma şansına sahip oldu. Buna vesile olanlara da teşekkür ederim dedi. Ayrıca Arnavutköy ile Sultangazili eğitimcilerin artık birlikte proje yapacaklarının kararı da verildi.

İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami ORAL ise katılımcılara teşekkür etti ve etkinliğin tüm ilçelere örnek olması ve tüm ilçelerde artarak devam etmesi gerekliliğinden bahsetti.

 

 

 

SULTANGAZİ İGEDER’İN GECESİNE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI İGEDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLHAMİ ORAL, İGEDER GENEL BAŞKANI DEMİRCAN YETKİN,  İGEDER EŞBAŞKANI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI HALİL ASILSOY, İGEDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ARNAVUTKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ARİF DEDE, SULTANGAZİ İGEDER BAŞKANI ABDURRAHMAN ADA, İGEDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ TEMEL KAHVECİ, İGEDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ EMİNE YILDIRIM, İGEDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ ESAT COŞKUN KURTAL, SULTANGAZİ İGEDER BAŞKAN YARDIMCISI SULTANGAZİ TÜRK EĞİTİMSEN İLÇE BAŞKANI UYGAR KESKİN, HASİPDİNÇSOY İLKÖĞRETİM MÜDÜRÜ EYÜP DEMİR, ENGİN CAN GÜRE İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRÜ RECEP ÖZKAN, ESENLER MÜFETTİŞ GRUP BAŞKANI SELAHATTİN ŞEN, ANALİZ YAYINCILIK İSTANBUL DİSTRİPÜTÖRÜ TANKUT TÜRÜDÜ, OZAN TURAN ARSLANTÜRK, HALİL DURDU, ÇÖZÜM DERGİSİ DERSANESİ SAVAŞ KILIÇ, YEREL MEDYA PLARTFORM BAŞKANI ALİ ŞÜKRÜ KARA, SULTANGAİ BASIN YAYIN MÜDÜR YARDIMCISI ALİ USTA, S.GAZİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÖZEL KALEMİ MUSA EVRAN,  ARNAVUTKÖY GİRESUNLU EĞİTİMCİLER VE SULTANGAZİ GİRESUNLU EĞİTMCİLER KATILDILAR. SULTANGAZİ TIP MERKEZİ GECEYE ÇELENK GÖNDERDİLER.

SULTANGAZİ İGEDER OLARAK TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ. 

ABDURRAHMAN  ADA Sultangazi İGEDER Başkanı

 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Sultangazi, İGEDER, Yemek, Verdi,


Bu Haber Toplam 8618 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: