Ana Sayfa » Güncel »
Stad Değil Sanki Pirinç Tarlası
21 Ocak 2010 Perşembe 17:48
Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet YÜKSEL

Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker yaptığı basın toplantısında önemeli açıklamalar yaptı.

Peker, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.” Bizler Yönetim Kurulu olarak kendimize bir dert edindik. Bizlerin derdi Giresunspor. Bizler Giresunspor’ un çıkarları için babamızı bile tanımayız. Yönetim kurulu olarak bu sezan bir hedef koyduk. Önce Antreman sahamızı düzelterek  büyük kulüplerden gelecek futbolcular  alışık oldukları imkanları yüzde yüz olmasada, yüzde 30’ unu ve ya 20’ isini veya yüzde 40’ ını görsünler dedik. Bunun dışında Atatürk Stadının zeminini de düzeltme kararı aldık ve onu’da yaptırdık,ama yaptığımızada ,yapacağımızda bin pişman olduk.Bu sabah erken kalktım biraz koşmak istedim ama sahada çamur deryasından koşamadım.Biraz sonra sizlere sahaları gezeceğiz ve sizlerde görecekseniz. Ben buradan soruyorum. Acaba bu sahaların kabulüne imza ataların vicdanları sızlamıyor mu?

 

 
Giresun Halkından Özür Diliyorum

Biz Yönetim Kurulu olarak bu kadar sıkıntılara katlanarak bu sahaları yaptırdık. Ancak bu sahalar Giresun halkına yakışmıyor. Biz demek ki bu sahaları yapmamalıydık. Çünkü geçen seneki stad bundan daha çok iyi idi. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Günah, hem’de çok günah. Giresun İli bu kadar zengin bir şehir değil. Böyle sokağa atacak paramız yok. Bu statların kabulünü nasıl yaptılar Giresun halkına anlatmalılar. Bunu kim yaptı ise  mutlaka cezasını çekmelidir.

Biz Yönetim Kurulu olarak bu kadar sıkıntılara katlanarak bu sahaları yaptırdık. Ancak bu sahalar Giresun halkına yakışmıyor. Biz demek ki bu sahaları yapmamalıydık. Çünkü geçen seneki stad bundan daha çok iyi idi. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Günah, hem’de çok günah. Giresun İli bu kadar zengin bir şehir değil. Böyle sokağa atacak paramız yok. Bu statların kabulünü nasıl yaptılar Giresun halkına anlatmalılar. Bunu kim yaptı ise mutlaka cezasını çekmelidir.

Bizim Yönetim Kurulu olarak bir hedefimiz var. Eğrisiyle doğrusuyla. Olur, olmaz. Allah nasip eder, etmez. Ama Giresunspor bir sene için de çok büyük aşama kaydetti. Belki Giresun’un içindekiler bunun farkında değil. Ama Türkiye’de ki herkes bunun farkında. Onlarca insan Giresunspor’a bizde gelelim diye Giresunspor’ un başkanını, Menejerini ve hocasını arıyor.

 

Bu Şehri Gelin Gibi Süslemeliyiz

 Giresunlu esnaflardan ve sporseverlerden bir ricam var. Bu şehri Şampiyon olurmuşuz gibi lütfen bayraklarla filamanlarla baştan aşağı süsleyelim ve Giresun’a güzel bir görünüm ve hava getirelim.

Giresunlu esnaflardan ve sporseverlerden bir ricam var. Bu şehri Şampiyon olurmuşuz gibi lütfen bayraklarla filamanlarla baştan aşağı süsleyelim ve Giresun’a güzel bir görünüm ve hava getirelim.

Bütün insanlar bu şehre yeşil beyaz bir şeyler asmalılar. Şampiyon oluruz, olmayız ama bu hareket hem futbolcularımıza, hem taraftarlarımıza ve hem de yönetim kurulumuza büyük şevk ve güven verecek.

Giresunlular hiç korkmasınlar. Çünkü çok iyi bir takımlara var.Bu günden itibaren şehrin önde gelenleri ziyaret edeceğiz ve bu isteklerimizi tek tek anlatacağız ve bu ziyaretlerden aldığımız sonuçlarıda sizlerle paylaşacağız.

Her Giresunlular evine, iş yerine veya caddelere bir yeşil beyaz bayrak veya filama asarsalar gerçekten mutlu olacağız.

 

 
Futbolcular Ve Teknik Heyet Gerekeni Yapıyor

Giresunspor da şu saate kadar üstüne düşeni futbolcularımız ile teknik heyetimiz yapıyor.

Hem de bütün imkânsızlıklara rağmen, Giresun’un adını ülke çapında başarıyla temsil ediyor.Giresunspor da şu saate kadar üstüne düşeni futbolcularımız ile teknik heyetimiz yapıyor.

Bunların dışında kalanlar kesinlikle takımları için gerekeni yapmıyorlar.

Artık bizlerde Belediye Başkanımız, Valimiz, Oda Başkanlarımız, Sanayicilerimiz üstümüze düşeni yapalım. Eğer bu işi Teknik heyet ve futbolcular bu kadar kovalıyorsa, bizlerinde onlara destek olmamız gerekir.

 

 

 
17 Şubat 2010 Tarihinde Gece Yapacağız
 
Giresunspor Yönetim Kurulu olarak bizler elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bütün imkânsızlıklara rağmen sezon başında koyduğumuz hedefi yakalamaya çalışıyoruz.

 

Ekonomik yönden biraz olsun sıkıntıdan kurtulmak için 17 Ocak 2010 tarihinde İstanbul da bir gece düzenleyeceğiz. Gecemizde sanatçı olarak Ebru Gündeş, Ferhat Göçer katılacaklar  ve sunuculuğuda  Şafak Sezer yapacaktır. Bu gecenin davetiyeleri bu günden itibaren satılmaya başlamıştır. Giresunda ki iş adamlarımızın da gecemize katılmalarını ve bizlere destek vermelerini bekliyoruz.

Ek Saha yapımına Başlıyoruz

 

Bu günden itibaren sekanın girişinde Giresunspor’a verilen ek saha yerine makineleri sokarak başlama startını veriyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımın iş makineleri var. Onlar Bismillah deyip başlayacaklar. Ama tabiî ki onlar bu yükün altından kalkamazlar. Onun için büyüklerimizin onlara mutlaka sahip çıkarak yardımcı olmaları gerekir. Tabi bu arada bende boş durmayacağım. Ankara da Spor bakanımızı ve milletvekillerimizi ziyaret edeceğim ve bu harekete onlarında katkı sağlamalarını isteyerek kurumsal alt yapımızı tamamlamış oluruz.

 

 

 

Sahalar Pirinç Tarlası Gibi

Başkan Olgun Peker basın toplantısından sonra Gazetecilerle birilikte önce Giresunspor tesisini ve daha sonra Atatürk Stadını gezerek bilgiler verdi.

Başkan Peker, “ Biz bu statları iyi olsun diye yaptırdık. Ama bu gün görüyorsunuz ki bu stat Giresunlulara yakışmıyor. Giresunlulardan özür diliyorum ve bu sahaların yapımını ve kabulünü kim yaptı ise onlardan da bunun hesabının sorulmasını istiyorum, dedi.

İki notta bizden,” Gerçekten hem Giresunspor tesisi ve hem de Atatürk stadı pirinç tarlası gibi. Böyle bir sahada futbolculardan başarı beklemek hayalcilik olur. Hem devletin parasına yazık ve hem de futbolcuların verdiği emeğe yazık.

 

Ordu Taraftarına Teşekkür

 Basın toplantısının bir bölümünde Orduspor Giresunspor maçını da değerlendiren Başkan Olgun Aydın Peker,  Orduspor Taraftarlarına teşekkür etti. Peker Özetle açıklamasını şöyle sürdürdü.” Giresunspor’a Ordu’da büyük misafirperverlik gösterildi. Orduspor taraftarları bizleri çağırarak çiçekler verdiler.

Basın toplantısının bir bölümünde Orduspor Giresunspor maçını da değerlendiren Başkan Olgun Aydın Peker,Orduspor Taraftarlarına teşekkür etti. Peker Özetle açıklamasını şöyle sürdürdü.” Giresunspor’a Ordu’da büyük misafirperverlik gösterildi. Orduspor taraftarları bizleri çağırarak çiçekler verdiler.

Ben gerek Orduspor Yönetiminin ve gerekse taraftarlarının bu davranışlarından dolayı çok mutlu oldum. Buradan onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü bizlere kavga hiç yakışmaz. Biz OR-Gİ için birleşmek durumundayız, bu birlikteliğe hiç kimse gölge düşürmeye hakkı olmasa gerek,” dedi.



Etiketler : Stad, Değil, Sanki, Pirinç, Tarlası,


Bu Haber Toplam 8882 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: