Ana Sayfa » Dernekler
Şişli Giresun Derneği Baro Ziyareti
14 Aralık 2012 Cuma 15:55
Merkezi Ayazağa'da bulunan Şişli Giresunlular Derneği'nden İstanbul Barosuna hayırlı olsun ziyareti.

İstanbul Barosu yönetim kurulu üyesi hemşerimiz Av. İsmail ALTAY'ı ziyaret eden dernek yöneticileri daha sonra Baro Başkanı Av. Ümit KOCASAKAL'a ziyarette bulundular. İsmail bey ve Ümit beye üzerinde isimleri yazılı birer Giresunspor forması ve Osmanağa atkısını taktim ettiler

Ziyarette baro başkanı Av Ümit KOCASAKAL "Giresunluların her yerde aktif olduğunu ve ilgiyle takip ettiklerini söyleyip, ziyaretten memnuniyeti dile" getirdi.

Av İsmail ALTAY "hemşerilerinin zaman zaman kendilerini ziyaret etmelerinin mutluluk verici olduğunu işlerinin çok yoğun olmasından dolayı Giresun'la fazla ilgili olamadığını ama Giresun ve Osmanağa'nın kendisi için bir onur ve kıvanç kaynağı olduğunu söylerken Giresunu gurbet elde bizlere yaşatan siz sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek başkanı Mustafa CİVAK'da "Baroların dolayısıyla avukatların hakkın ve adeletin yegane savunucuları olduğunu söyleyip bu değerli zamanlarınızı bizlere ayırdığınız için teşekkür ederiz sizleride derneğimize bekleriz diyerek derneklerine davet etti".

Haber:Aydın KÖMÜRCÜ



Etiketler : Şişli, Giresun, Derneği, Baro, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 7253 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: