Ana Sayfa » Dernekler
Şengün Şirketler Grubu Çin'de
17 Eylül 2011 Cumartesi 11:10
Halil İbrahim Şengün, 4. ve 5. temsilcilik ve bürolarını Çin'de Sanghai ve Hangzhou kentlerinde açıyor.

Giresunlu İşadamı Halil İbrahim Şengün İzmit, Ankara ve Giresun’dan sonra 4 ve 5.temsilcilik ve bürolarını  Çin'de Sanghai ve Hangzhou kentlerinde açıyor. açıyor.

Çin’den gelen davet üzerine, - Ok,our company will arrange people to pick you at the airport on time. Your room is already reserved. When you come to China, we will go to the bule lake for selecting your office together. Have a good journey! Mr. Chen BO-hazırlıklara başlayan Şengün, Giresun’da yeni kuracağı Hidro Elektrik Santrallerinin Makine ve Teçhizatlarının da sözleşmelerini yapacağı, 25 milyon nüfusa sahip Sanghai ve Çin’in sayılı kentlerinden ve "Dünyanın Cenneti"denilen Hangzhou’da, ŞENGÜN Şirketler Gurubu’nun açmak istediği şirket temsilcilik ve bürolarına yer tesbiti yapacağı, açılışları hızlandıracağı belirtildi.

Öte yandan, Şengün Şirketler Grubu bünyesinde yeni kurulmuş bulunanŞENGÜN Radyo ve Televizyon A.Ş. şirketine alınacak yayın ile ilgili teçhizatın bağlantısının yapılması ile ilgili görüşmeler de bulunacak olan ŞENGÜN 17 Eylül 2011 C.tesi günü Çin’e  hareket edecek. 26 Eylül 2011 tarihinde Türkiye’ye dönecektir.(Zeki AL-Kocaeli)



Kaynak: Giresunhaberal Etiketler : Şengün, Şirketler, Grubu, Çin'de,


Bu Haber Toplam 9598 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: