Ana Sayfa
Şebinkarahisar Yemekte Buluştu
14 Aralık 2010 Salı 00:04
Şebinkarahisarlılar Derneği 'Birlik ve Beraberlik' gecesi düzenleyerek hemşerilerini bir araya getirdi.

Ünal Kaçır ; Telefonum devamlı açık,Basın aracılığı ile atışmayalım,çözümü beraber bulalım.

Şükrü Genç ; Bu büyük organizasyonda,aranızda olmaktan şeref duyuyorum.

Şahin Yılancı ; Şehirlerin kaderini insanlar belirler.

Salih Kaçır ; Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

0-00001

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu 11 Aralık Cumartesi akşamı, İstanbul ve Türkiye'nin Müzikhol anlamında en büyük tesisi Tek Alışveriş merkezinde bulunan Divan Kültür Merkezinde, ''Birlik ve Beraberlik'' gecesi düzenleyerek, hemşerilerini bir araya getirdi. ''Birlik ve Beraberlik'' gecesinde , AK Parti İstanbul milletvekili ve Kit Komisyonu Başkanı Ünal Kaçır,Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,HAS Parti Genel idare kurulu üyesi Salih Kaçır,Şebinkarahisar AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Bölük,MHP İlçe Başkanı Veysel Cengiz,MYO Müdürü Fatih Aygün,Üsküdar Belediyesi Başkan yrd. Hasan Ekmen,İstanbul Vakfı Başkanı Avni İşçan ve yönetimi,Ankara Vakfı Başkanı Ünsal Uluçeçen ve yönetimi,ŞEBDER Başkanı Suat Akyüz ve yönetimi,Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan,Başkan yrd. H.Arif Ayık,Gazeteci Cengiz Kahraman,Suşehri Dernek Başkanı Celal Deniz,Şebinkarahisar köy/mahalle dernek başkanları,sanatçılar, iş adamları, Şebinkarahisar'dan gelen misafirler ve davetliler bir araya gelerek ortak değerlerimiz için birlikteyiz mesajını verdiler.

 0-0-0086

0-0-0087

İktidarımızla muhalefetimizle, bütün siyasi partilerimizle ve demokratik sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik içinde Hepimizin ortak hedefi Şebinkarahisar'ın kalkınması yönünde destek sağladılar.

Bu gecenin organizasyonu aylar evvelden hazırlık yapılarak,1500 davetiyenin bütün hemşerileri kapsayacak şekilde, tek tek ulaştırılarak ve çağrı yapılarak yapıldı.

Birlik beraberlik insanların birbirleriyle dayanışma için de oldukları birbirlerine iyi ve kötü günde, bir araya geldikleri olgudur. Toplumlarda birlik beraberlik birçok alanlarda ortaya çıkar.

Örneğin dinde, dilde, ailede, dış siyasette, kalkınmada, ekonomide, siyasette birlik ve sivil toplum kuruluşlarında olduğu gibi.

Açılış konuşmalarını sunucu olarak, Sebahattin Çiftçi,Sururi Önal yaptı.

Programı sunucuları, gecede sanatçı bolluğu,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasetçilerin konuşması fazla olunca,süre konusunda,sahneye gelen konuşmacıları ve sanatçıları doğal olarak uyarmak zorunda kaldılar.Genelde gecenin programı yoğunluğu sebebi sanatçıların ufak,tefek sahne anlaşmazlığının dışında muhteşem geçti.

Dernek faaliyetlerini gösteren sinevizyon gösterisinden sonra, sunucular konuşmacıları tek tek sahneye çağırarak, programa devam ettiler.

Yücel Kısa; Değerli hemşerilerimiz, bu soğuk günde bu sıcak ortama hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel ortamda, hemşerilerimizi bir araya getirip amacımız Şebinkarahisar'ımıza insanlarımıza bi r şeyler kazandırabilmektir. Dediğimiz gibi sizlere en iyi şekilde temsil etmek, Şebinkarahisar'ı her ortamda iyi anlatabilmek bizim görevimizdir. Bu gece 2009-2010 yılları arasındaki son faaliyetimiz olarak, yönetim kurulu ve bütün hemşerilerimiz ile bu gecede birlik,beraberlik içinde bu geceyi hazırladık. Başkan Kısa, daha sonra sinevizyon gösterisini yapıldığını, yüksek okul ve illik çalışmaları hakkında bilgi vererek, katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.Başkan Kısa'nın ayrıntılı konuşması daha sonra yayınlanacaktır

 Ünal Kaçır konuşmasında; Öncelikle bu organizasyonu oluşturan herkese teşekkür ediyorum. evet bu akşam yine hemşerimizin mekanındayız çok da memnun oldum yöremizin ve ilçemizin değerli sanatçısı Mustafa Küçük kardeşimizin, Tahsin Tekoğlu ile birlikte oluşturdukları bu bina için tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

Çok güzel bir salon. Yazın terası var burada bütün hemşerilerimizle sağlık sıhhat için bir araya geliriz inşallah. Tüm hemşerilerimizin bir araya gelmelerin bir sebebi var Şebinkarahisar'ımıza nasıl daha çok faydalı olabiliriz. siyaset yapmaktan da maksat bu dernek kurmaktan da maksat bu.Şebinkarahisar'ın her şeyi bizim için çok önemli(yolu hastanesi okulları ,insanı)onun için de bu organizasyonlar yapılıyor ve buralardan elde edilen gelirlerle de derneklerimiz ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Bir sabah saatlerinde 8-9 da hemşerilerimizden gelen telefonum çaldığında, bugün yayladan gelen suyumuz aktı Allah sizden razı olsun diye bundan daha büyük mutluluk olur mu, birazda siyasiler olarak bizler gayret gösteriyoruz.Bütün problemler elbette bitmedi ama hep beraber çözüyoruz..Zaten her aradığınızda beni bulabiliyorsunuz..Telefonum devamlı açık arayabilirsiniz,Genel kurulda olduğum için toplantılarımız da telefonlarımıza ulaşamayabilirsiniz.Basında atışmayalım gelin beraber oturalım konuşalım sorunlarımıza çözüm bulalım.Güzel işler yapılıyor herkese teşekkür ediyorum,dedi.

ŞÜKRÜ GENÇ; Sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük, Özellikle yerel derneklerin mutlak bir şekilde daha ileriye bu bölgelerde daha rahat yaşama koşulları yaratılması için bu derneklerimizin rolü çok büyük, bu sebepten derneklerimize destek vermek lazım bu büyük organizasyonun yapılmasının sebeplerinden biri budur sivil toplum kuruluşları örgütlenme konusunda Şebinkarahisar çok büyük yol kat etti. Aranızda olmaktan şeref duyuyorum, dedi.

ŞAHİN YILANCI; Sevgili hemşerilerim hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şehirlerinde insanlar gibi kaderleri vardır ve bu kaderleri belirleyen yaşayan insanlardır. Dernek başkanımızın bu gecesinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Şebinkarahisar'la ilgili bir konuyu paylaşacağım. Bundan bir yıl önce Şebinkarahisar da yapmayı tasarladığımız öğretim üyelerinin lojman binası şu anda kaba inşaatı bitmiş durumda önümüzdeki yılda bitireceğiz inşallah. Bunun yapılmasında emeği geçen, hemşerilerimize ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Değerli dostlarım gecemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum, dedi.

MYO Müdürü Fatih Aygün; Şebinkarahisar'dan buraya geldik, sizleri gördük çok mutlu olduk, Şebinkarahisarlılar birlik ve beraberlik gecemizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum gecenizin mutlu geçmesini diliyorum.

 Salih Kaçır; Değerli hemşerilerim hepinizi en kalbi duygularımla, saygıyla selamlıyorum, gecemizin hayırlı olmasını diliyorum, Süremiz kısıtlı, sanatçılarımızı hep beraber, dinleyeceğiz, Bu arada gecemize renk katan sanatçı kardeşlerimize ediyor, yolları açık olsun diyorum. Ayrıca gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Dernek başkanı ve yönetimine bir kere daha huzurunuzda teşekkür ediyorum, dedi.

Suşehri Dernek Başkanı Celal Deniz; Emeği geçen bütün dernek temsilcilerini tebrik ediyorum, gecede bulunmaktan mutluluk duyuyorum, dedi.

Ankara Vakfı Başkanı Ünsal Uluçeçen; Saygıdeğer misafirler Şebinkarahisar yardımlaşma derneğiniz tertip ettiği bu geceye hoş geldiniz bende buraya Ankara'dan geldim sırf bu gece için. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum görüyoruz ki sivil toplum kuruluşları çok güzel faaliyetlerde bulunuyorlar gecenizin mutlu olmasını diliyorum, dedi.

 İstanbul Vakfı Başkanı Avni İşçan; Ünsal Uluçeçen; sayın davetliler hepinizi selamlıyorum. Şebinkarahisarlı olmak bir ayrıcalıktır. Bu birlik ve beraberliği hazırlayan herkesi canı gönülden kutluyorum birlikte olduğumuz süre içerisinde aşamayacağımız hiçbir engellin olmadığını düşünüyorum, dedi.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan; Şebinkarahisar'ın vilayetliğini destekliyoruz, diyerek üst kurul olarak sivil toplum örgütleri ile beraber çalıştıklarını anlattı..

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,aranızda bulunmaktan memnun olduğunu belirterek,davet için teşekkürlerini sundu..

Üsküdar Belediye Başkanı Hasan Ekmen,bir hemşeriniz olarak,belediyemizin kapısı sizlere açıktır diyerek teşekkür etti.

İş adamı Mustafa Türkyılmaz,tasarımını kendi yaptığı dekorafif demir işlemeli aynaları protokol konuklarına hediye etti. .

Gecenin programı sanatçılar Ercan Bayraklı, Ruşen Aydeniz,Engin Bay,Yasin Yeşil ve Mustafa Küçük tarafından söylenen türküler ve oynanan horanlar ile son buldu.

Gecenin son bölümünde Latif Doğan sahne alarak, davetlilere sürpriz yaptı.

Programı Şebinmedya haber ekibi tam kadro izledi, ayrıca Kelkit Vadisi medya birliği programa katıldı.

Şebinmedya olarak,250'e yakın ,Dernek Gecesi fotoğraflarını sizler için görüntüledik..

ŞEBİNMEDYA- www.saditoygar.com

0-0-0088

0-0-0089



Etiketler : Şebinkarahisar, Yemekte, Buluştu,


Bu Haber Toplam 14985 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: