Ana Sayfa
Prof.Dr.Yılmaz Can'da Vekaleten
12 Kasım 2010 Cuma 19:11
Giresun Üniversitesi rektör Vekilliğine atanan Prof.Dr. Yılmaz Can, üniversite senato salonunda düzenlenen devir-teslim töreniyle göreve başladı.

 
Rektör Vekili Yılmaz Can Göreve Başladı
 
Giresun Üniversitesi rektör vekilliğine atanan Pof.Dr. Yılmaz Can bugün göreve Başladı. Giresun üniversitesi Senato toplantı salonunda gerçekleşen devir-teslim töreninde konuşan yeni Rektör Vekili Can, “Giresun Üniversitesi  dört yıllık mazisi olan yeni bir üniversite eksikleri çok” dedikten sonra, konuşmasını birlik ve beraberlik mesajları ile sürdürdü. “karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” diyen Can, “bu olmazsa akademik başarı düşer” dedi.
Giresun Üniversitesi yeni rektör vekiline görevi devreden eski vekil Prof Dr. Bocutoğulu ise, başarı dilek ve temennisinde bulundu.

Canikli ve AKP’den ziyaret

 

Yeni vekilin göreve başlamasının ardından AKP İl Başkanı Mehmet Geldi yanında olmak üzere Giresun milletvekili Nurettin Canikli soluğu rektörlük binasında aldı. Rektör vekilinin atanmasında önemli katkıları olduğu bilinen Canikli’nin “sınıf arkadaşım” dediği Prof.Dr. Can’ın atanmasına özel bir önem verdiği ziyaretle birlikte ortaya çıktı.

Anında Rektör Yardımcısı Atandı

Öte yandan göreve gelmesinden çok değil birkaç saat sonra yeni profesör kadrosuna atanan Ünsal Bekdemir rektör Yardımcılığına getirildi. Prof. Bekdemir, daha önce de Halil İbrahim Bahar'ın kadrosunda yer almıştı.



Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Prof.Dr.Yılmaz, Can'da, Vekaleten,


Bu Haber Toplam 8323 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: