Ana Sayfa
Piraziz Köfte Gündemden Düşmüyor
26 Nisan 2010 Pazartesi 20:02
Piraziz TV sahibi Orhan Başoğlu,son günlerde Pirazi Köfte'nin yine ortaya atılarak basında malzeme yapılmasını eleştirdi.

   Piraziz adını Pazarlama,Konaklama ve Gıda alanında alanında marka tescili yaptırarak aldığını ifade eden Piraziz TV sahibi Orhan Başoğlu,son günlerde Pirazi Köfte’nin yine ortaya atılarak basında malzeme yapılmasını eleştirdi.

    Başoğlu esasında bu durumu Piraziz Belediye Başkanı ve Piraziz Kaymakamı’nın yakından bildiğini belirterek açıklama yapmadıkları için işin içinde olmayanların konuştuğunu belirterek;”İstersem başında Piraziz yazan tüm tabelaları indirttiririm.Ama böyle bir niyetim yok.

   Piraziz şu an başlı başına bir marka.Hala bunu anlamak istemiyorlar.Yalan haberlerle oyalıyorlar.Malın sahibi ile görüşüp bilgi almıyorlar.Bol bol dedi-kodu yapıyorlar.”diyerek amacının Piraziz ismini ön plana çıkarmak olduğunu,işin içinde sadece köfte olmadığını Piraziz adı taşıyan ekmek,balık,pide,market,un vs ile konaklama ve pazarlama alanında verilecek isimlerin sahibi olduğunu,Piraziz adı kullanarak tabelasında,faturasında bulundurmak isteyenlerin kendisinden izin almak zorunda olduklarını ifade etti.

   İşin aslını birde Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel’den öğrenmek istedik.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel,Piraziz Köfte yüz yıldır var olduğunu,bu köftenin kendini damak tadı ile tanıttığını,Akçaabat Köfte olmadan önce de Piraziz Köfte’nin olduğunu belirterek” Piraziz adına yıllar önce açılan iş yerleri var.Bu iş yerleri gıda üzerine ,konaklama üzerine vs.Kimse bunların tabelasında,faturasında Piraziz adı var diye engel koyamaz.

    Orhan kardeşimin ne yapmak istediğini de anlamış değiliz.Piraziz Köfte adı altında zincir oluştursun.Yurt genelinde şubeler açarak,Piraziz Köfte’yi pazarlasın.Ona engel olan mı var” dedi.

Her yıl Piraziz Köftenin de basında malzeme yapılmasının doğru olmadığını,bu hareketlerin Piraziz’e ve Piraziz Köfte’ye zarar verdiğini belirtti.



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Piraziz, Köfte, Gündemden, Düşmüyor,


Bu Haber Toplam 7202 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: