Ana Sayfa » İlçeler
PİRAZİZ HEYETİ İSTANBUL'DAYDI
21 Mart 2018 Çarşamba 22:52


 

 

 

PİRAZİZ’İN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ARANDI

Giresun’un şirin ilçesi Piraziz’in ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve istişarelerde bulunmak üzere İstanbul’a giden Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Hayri Özdemir, meclis üyeleri Cafer Mavi ve Ali Gürsoy dan oluşan heyeti aslen Pirazizli olan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan İstanbuldaki ofisinde ağırladı. Piraziz’in alt yapı, üst yapı ve eğitim başta olmak üzere acil ve uzun vadeli sorunları görüşülerek çözüm yolları üretilmeye çalışıldı. Heyetle ve konuyla yakından ilgilenen Hasan Turan; halkın hizmetine sunulmak üzere araç gereç temini için İstanbulun bazı ilçe belediye başkanlarından randevu alarak Piraziz’den gelen heyetin belediye başkanlarıyla görüşmelerini sağladı. Yapılan görüşmelerin verimli geçtiğini söyleyen Piraziz heyeti, olumlu sonuçlar aldık, elimiz boş dönmüyoruz, yardımcı olan herkesten Allah razı olsun dediler. “Bizlerle yakından ilgilenen İstanbul Milletvekili Hasan Turan’a, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın’a teşekkür ederiz ”dediler. Bütün çabamız protokol ilçesi olan Piraziz’imizi köyleriyle birlikte cazibe merkezi haline getirmektir diyen AK Parti İlçe Başkanı Hayri Özdemir; “ İlçe kaymakamımız ve çalışma arkadaşlarımla birlikte, köftesiyle, doğal zenginlikleriyle önemli potansiyele sahip ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz inşallah. İlçemizin yetiştirdiği iş adamlarımızın ve Piraziz sevdalısı hemşehrilerimizin de bu çabamıza omuz vereceklerine inanıyorum” dedi. 

Muhteşem doğası ve güzel insanlarıyla her hizmete layık kadim ilçe Piraziz’e elimizden geldiğince hizmet etmek istiyoruz diyen Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak; “ İstanbul ziyaretimizden olumlu sonuçlarla dönüyoruz, bu adımın tüm Pirazizlilerle birlikte sinerjiye dönüşerek devam etmesini istiyoruz”dedi.

Vatanın her bir köşesine bir  çakıl taşı koyabilirsek kendimizi mutlu hisseder bundan huzur duyarız diyen Hasan Turan; “Doğduğumuz topraklara hizmet etmekten de ayrıca mutlu olur haz duyarız, ilçemizin  hak ettiği noktaya gelmesi için katkı sunan ve sunacak olan, bu yolda çabası olan bütün kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

Haber: Muatafa Öztürk

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5207 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: